Skip to main content

Dobrý den,
napadlo mě, jestli by bylo možné kategorie v inzerci rozdělit na podkategorie. Například autosedačky podle váhových kategorií.
Děkuji

Pro Toma......

Obrázek uživatele Olitwins

uzasny. Jsi skvelej a mas muj obdiv a diky... O.

pro Olgu

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Oli,
je to asi 14 dní, co jsem se pustil do mazání inzerátů starších 2 let. Promazal jsem (zatím) asi 1500 inzerátů a stále nejsem u konce, ale zbývá mi jich asi jen 200 kousků :-) Celkem je inzerátů starších např. 9 měsíců odhadem okolo osmi až deseti tisíc. Byla by to práce na cca měsíc až dva.
Takže pokud by to šlo nějak centrálně nastavit, že inzeráty starší 1 roku se automaticky smažou, proč ne... ale aby se automaticky nemazaly i příspěvky k diskusi. Muselo by se zjistit, jestli jde takto oddělit Inzerci od DF. Pokud ano, jsem pro :-)

Souhlas s be.st72

Ahoj všichni, já bych souhlasila s členěním dle velikostí, sama mám problém při vkládání oblečení a to samé bych uvítala u bot. Jinak mazání inzerátů starých třeba 1-2 měsíce mi přijde jako dobrý nápad, určitě by se to dalo nějak nastavit...Jana

Ahoj, co se týká za sebe, tak

Obrázek uživatele be.st72

Ahoj, co se týká za sebe, tak v inzerci bych uvítala člnenění oblečení ne dle věku ale dle velikostí - pak nevím kam mám dávat velikost např. 80 - 12-18 měsíců? nebo i 18-24? Někdo by to ale mohl hledat i v 6-12... takže tohle by podle mě bylo efektivnější a inzeráty by tu nemusely být duplicitně.
Bětka

A co to udelat tak, ze po

Obrázek uživatele Olitwins

A co to udelat tak, ze po oznameni, v dostatecnem predstihu, se vsechny inzeratky starsi jednoho roku (nebo i 9 ti, 6ti mesicu) budou postupne mazat. Je to tedy manualni prace, ale zas by to "procistilo vzduch".......

co umí Drupal

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahojte,
jde o to, co "umí" systém Drupal. Jestli kdyby se nastavilo, že co je starší rok, se automatiky smaže, aby se to nemazalo i v diskusi. To by byla škoda.
Před rokem a půl, kdy toto fórum mělo jiný kabát, se automaticky mazalo vše starší půl roku. V Inzerci, ale bohužel i v diskusi...
Já se snažím neaktuální inzeráty mazat. Když mi někdo do předmětu vepíše "Prodáno", pak inzerát příležitostně smažu a "nepřekáží".
Tom

taky bych nedelila

treba u zminenych autosedacek ty vahove kategorie jsou ruzne, existuji sedacky 0 - 13 kg a 0 - 18 kg. Problem vidim v tom, ze je tady spousta neplatnych inzeratu, ktere uzivatele po sobe nemazou. Ten napad s aktualizaci se mi taky moc libi.

ahojky, já bych to nedělila,

ahojky,
já bych to nedělila, dle mě je to dost přehledné, když se zadá do vyhledavače typ - značka,kterou člověk hledá, tak vyjedou všechny nabídky a pak snadněji se zoorientuješ...když to přeženu, tak v sekci boty bychom pak mohli mít podkategorie, dle velikosti bot... docela se mi lídí nápad od dangaly s aktualizacemi....
kolikrát totiž někdo vytáhne inzerát starý třeba rok a pak lidi reaguji a zbytečně nám to tu pak straší:-(( toť můj názor.

ahojky

ahojky, nevim, jestli pomuzu, ale treba na beremese.cz a modrykonik.cz je to napriklad tak, ze po urcite dobe se stane neaktivni (cca 2 mesice?) a prestane se zobrazovat. Pokud inzeret chce znovu inzerat zobrazit (a dostat ho tak znovu na predni mista) musi kliknout na aktivovat...Jak se to ale dela, aby to tak fungovalo, neporadim:(
Jinak ad autosedacky - asi sme vzdy nasly, ty ktere jsme hledaly.. To uz bychom pak mohly vsechny kategorie jeste delit na dvojcata kluci, dvojcata holky a dvojcata parecek:D

Souhlas s Tomem, ...

... opravdu by moc pomohlo, kdyby se neaktivní inzerátky mazaly.
Milada

názor většiny?

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Iwusko,
uvidíme co ostatní, já bych to asi nedělal, protože už tak máme kategorií privela, ale pokud by to maminkám vyhovovalo, proberu to s administrátory.

Co na to další maminky?

PS: Inzerátů je mnoho neaktivních, spíš by pomohlo, kdyby každý svůj již neplatný inzerát smazal, případně do předmětu napsal "PRODÁNO" a já ho pak smáznu.