Skip to main content

Letní burza potřeb pro dvojčata - 3. června 2012 od 14 do 16 hodin v Praze - Nové Butovice. Registrovat se můžete do poslední chvilky. Místa bude dostatek pro všechny prodávající.

!!! Pokud se rozhodnete na poslední chvíli a budete chtít přijít, volejte na tel. 604 142 999 (Milada) nebo 603 111 526 (Lucka), příp. napište SMS !!!

Zveme vás na burzu pro dvojčátka, která se bude konat v neděli 3. června 2012 od 14 do 16 hodin ve velké tělocvičně FZŠ prof. Otokara Chlupa.
Adresa školy: Fingerova 2186, PRAHA 5 - Nové Butovice.

Plánek a parkování - viz příloha

Na základě vašich reakcí na předchozí burzu jsme se rozhodly zavést registrace, abychom věděly, s kolika prodávajícími máme počítat, a abychom byly schopné zajistit dostatečný prostor pro všechny.
Proto je nutná REGISTRACE na e-mailu: klub@dvojcata.org !!!

Vstupné:
• pro prodávající 50 Kč na osobu (pro členy Klubu 40 Kč na osobu)
• pro návštěvníky burzy, kteří budou jen nakupovat, 30 Kč (pro členy Klubu 20 Kč na osobu).

Upozorňujeme všechny návštěvníky, že vstup do budovy bude umožněn opravdu až ve 14:00, nemá proto smysl chodit dříve. Vstup do prostor školy je možný pouze po přezutí, nezapomeňte proto přezůvky !!!

Jako v předchozích letech si s sebou samozřejmě přineste deku nebo prostěradlo, na které si rozložíte nabízené oblečení nebo jiné zboží.

Děti: hned před školou je veřejné hřiště a oplocené pískoviště, kde mohou tatínkové, prarodiče,... za hezkého počasí s dětmi pobýt a počkat na vás.

PřílohaVelikost
Pristup_burza.doc281 KB
Letak_burza.doc43.5 KB