Skip to main content

DVD do auta

Posted in

ahoj, už vím, že se to tu probíralo, jaké DVD do auta? Známí měli pouze jednu obrazovku danou někde uprostřed dětí, mě to přijde, že by špatně viděli? Jaké máte zkušenosti a popřípadně jaký tip, značku? Jestli s jednou či dvouma obrazovkama? Jak je to technicky, dá se na tom pouštět jenom jedno DVD? HOlky by se zatím dohadovali, že jedna má tohle druhá támhleto a v autě by to bylo jako v cirkuse a sluchátka by ještě nechtěli.

díky za tipy

Hanka

Ahojky, my měli loni na dovču

Obrázek uživatele katyvypl

Ahojky, my měli loni na dovču půjčené dvd do auta (bohužel neznám značku, ale chce to se jen poptat v elektru), které mělo dvě obrazovky (každá byla na jednom sedadle) a pouštělo se tam jedno dvd. Bylo to moc fajn, kluci byli 4 hodiny relativně v klidu. :-) Katka

dvd prehravac

ahoj Hanko,
My jsme vybirali mezi levnejsimi,jelikoz jsme nevedeli, jestli se prehravac ujme nebo ne. Koupili jsme Hyundai a jsme spokojeni. Ma jednu obrazovku, kterou pokladam na rucni operku k ridici, obrazovka je otocna o 360 C. Jediny problem,ktery resime je kratke rozdvojeni sluchatek. Holky maji rady sluchatka, ale jak se jedna pohne, tak te druhe ho vetsinou vytrhne z ucha. Takze bychom ted radeji koupili takovy, aby mel dva vystupy na sluchatka.
Omlouvam se za chybejici carky a hacky, ale pisi z telefonu
Lida