Skip to main content

Hlídání dvojčat v Praze - hlídací agentura?

Obrázek uživatele verika

Nemáte prosím někdo zkušenost s nějakou hlídací agenturou v Praze? Čas od času potřebujeme pohlídat dvojčata přes noc a tak hledám někoho spolehlivého, kdo se nebojí dvojčat.

Ali myslí tuhle

pani na hlidani

Ahoj
pani splichalova hlida deti. Ja ji sehnala pres inzerat. Mne hlidala deti mesic, a uz pred tim hlidala pul roku dvojcata cechokanadanum. Je sikovna a pecliva. A k detem pozorna. tady je jeji mail splichalova40@seznam.cz.

Hlídání

Ahoj, můžu ti doporučit mojí mamku, jsem ze 4 dětí, :) já sama mám 3 a teď máme 21měsíční páreček. Mamka bydlí v Praze, a 3-4dny v týdnu chodí hlídat do rodin jednoho chlapečka a pak holčičku a chlapečka. Moje mamka, je sice moje mamka, ale je opravdu super, teď jsme odjeli s manžou na týden sami do egypta, trochu nabrat druhý manželský dech a mamka nám hlídala sama všechny děti a bohužel, i ségře další dvě, neb ta musela rychle na operaci, takže se starala celkem o 5 dětí a dala to bravurně!! :D kdyby si chtěla písni mi na mail andreayx@seznam.cz a můžu ti předat kontakt, že by jste se třeba jen sešli a řekli si víc..:)

Už někoho máš?

Obrázek uživatele KovAli

Kdysi tu psala nějaká 25ti letá studentka. Když si dáš do vyhledávače "hlídání dvojčat", určitě to vyjede.
Pa A.