Skip to main content

Kde koupit obleceni pro nedonosenatka v Praze?

Obrázek uživatele Olitwins

Ahoj,

mam v rodine nove dvojcatka cca 32 tyden (cca. 1.6 a 1.8 kg). Budou samozrejme nejakou dobu v nemocnici, ale i tak muzete mi rict, kde koupit uplne male oblecky pro takhle malinke deti? A jaka je to velikost? Diky za info, vubec se neorientuju, protoze moje deti se narodily v zahranici (donosene) a cislovani obleceni tam bylo jiny.

Diky moc, O.

Můžeš napsat, jak jsi to

Můžeš napsat, jak jsi to nakonec vyřešila? Jinak si myslím, že třeba tady http://www.pinkorblue.cz/moda/0-6-mesicu-vel-38-74-/ by se taky dalo něco vybrat :)

ještě Lindex prodává malé

Obrázek uživatele RenataM

ještě Lindex prodává malé velikosti

Ahoj naše dvojky,kdyz se

Ahoj naše dvojky,kdyz se narodily(2008),tak v Podolí někde u vrátnice byla prodejna a značka byla Jejda,ale nevím jestli to ještě existuje.Tam měli dost věciček.

Já jsem nakupovala tady

Já jsem nakupovala tady http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?typ=638, mají všechno na skladě, velký výběr.

A co tady?

Obrázek uživatele RenataM

46

Měli jsme podobnou porodní váhu, pustili nás ve 2 kg. Dobře tak dva měsíce nosili vel. 46 (z CA), měla jsem dvě tři bodíčka a pořád je točila. Tenkrát se nedalo sehnat tolik, jako dnes. Plíny happy nulky a doma od 2 kg ty pampersky.

Já kupovala 44 v HM a ještě

Já kupovala 44 v HM a ještě nám plandaly,užili jsme je dlouho.

u nás v Tescu mají velikost

u nás v Tescu mají velikost 48 od nového ruku, když jsme měla já holky, tak nebyla

Taky jsem kupovala v KIK.

Obrázek uživatele LucieR

Taky jsem kupovala v KIK.

Oblečky 44 neb 45 bych vůbec

Obrázek uživatele Vladkax

Oblečky 44 neb 45 bych vůbec nekupovala, když už jsou takto velké. Pokud fakt něco kupovat, tak 48....
v tescu je myslím nejmenší velikost novorozenec, a to odpovídá cca 56... tedy za nás to tak bylo....

Ahoj,jen jsem chtěla ještě k

Obrázek uživatele Jana_4447

Ahoj,jen jsem chtěla ještě k plenám.My jsme na začátku používaly Pampers Newborn,jsou psaný od 2 kil.

Diky vsem.

Obrázek uživatele Olitwins

Zkusim jeste Tesco, ty ostatni v okoli nemam. Deti jsou ted 45 cm, takze pripadne muzu dokoupit jeste tu 44 (nebe 45) v CaA.

Ahoj určitě seženete v Kiku,v

Obrázek uživatele Lida_3974

Ahoj určitě seženete v Kiku,v Globusu,v CA.Kluci jsou 31+5tt a tu padesátku nosili asi měsíc po nasrození.Vel.56 měli tušim do 3měsíců ale nebyla 56 jako 56.Tesco má nejmenší new born to je myslim 56.záleží také jak jsou dlouhý kluci měli 38cm a 40cm.hodně zdravíčka přeje Lida a kluci.

plenky Happy 0

plenky v lekarni v Podolí sice mají,ale balík před rokem stál 199,-Kč, ja jsem to nakupovala přes net na feedo.cz, jsou tam za 159,-Kč
http://www.feedo.cz/shop/bella-happy-before-newborn-46ks--pleny-pro-deti...

My jsme kupovali v Mothercare

My jsme kupovali v Mothercare od velikosti 45 maji to označené jako earlybaby, 50 pak tinybaby a pak uz newborn 56. Tu 45 jsme měli cca 14 dni, 50 mesic, 56 také tak ten mesic.

V lékárně v porodnici. Je

Obrázek uživatele be.st72

V lékárně v porodnici. Je hned za hlavním vchodem vpravo.

Best...

Obrázek uživatele Olitwins

Dik, myslim v lekarne v porodnici (ani nevim, jestli tam nejaka je...) nebo ta lekarna u zastavky Podolska vodarna? Dekuju za tip a info, O.

Pleny Happy vel 0 prodávají

Obrázek uživatele be.st72

Pleny Happy vel 0 prodávají běžně v lékárně v Podolí.

Dik

Obrázek uživatele Olitwins

Tak jsem nakoupila vel. 50 v CaA na Chodove (v DBK nic nemeli) a v Nextu, ale musela jsem hledat. Vel. 45 by meli ted, jsou dlouhy 45 cm. Dik za tipy.
(Vel. 56 mame dostatek).

Jeste me napadlo, daji se tu nekde koupit pleny Pampersky nebo tak pro nedonosence? To vim, ze v zahranici se koupit daly....

ahoj, kamarádčina švagrová

ahoj, kamarádčina švagrová bydlí v Praze, prý má nakoupené oblečení od vel. 56 a snad je ani pro dítě nepoužila, kdybys chtěla, pošlu ti na kamarádku mejl, napiš na martinahavlickova@email.cz

Na Budejovické v DBK

Ahoj na Praze4 - stanice metra Budějovická, obchodní dom DBK. Na asi 4.patře měli spec.obchod pro dětské potřeby, prodávají to tam už od čísla 42. Ja měla také nedonošené dvojčata 26.tt 1080g a 890g. Když nás pouštěli z porodnice tak kluci měli 46cm a 2,5kg a 2,7kg, takže bych možná koupila tak 2 body 48 a jedny dupačky a jinak 50 a 56. Mají opravdu krásné věci v C&A a nejsou ani tak drahé,jenom možná je to číslování trošku posunuté( přišlo mi,že je trošinku větší než ostatní - nosili jsme 50 od jiného výrobce a z C&A 50-ka ještě nám byla velká)

Ahoj, malé velikosti mají v

Obrázek uživatele Halinka

Ahoj, malé velikosti mají v KIK - velikostmi začínají na 42 a mají je běžně k dostání. Ty velikosti jsou podle toho kolik miminko měří a odstupy ve velikostech jsou u normálních velikostí po 6 centimentrech (začínají na vel 56), u těch menších velikostí pro nedonošené jsou rozdíly po 2cm.

Souhlasím, že je lepší kupovat vždy trošku větší velikost, ale já i když jsem měla kluky téměř donošené tak byli prostě maličtí a tak jsem musela dokoupit nějaké věci i v té 42 (klasickou novorozeneckou velikost 56 měli až ve 4-5 měsících). Halka

Ahoj Oli, my měli při odchodu

Obrázek uživatele be.st72

Ahoj Oli, my měli při odchodu z porodnice vel. 44 od MOthercare a ještě to klukům plandalo. Pak během 14ti dnů jsme přešli na vel 50 a tu měli asi měsíc. Ve vel 44 jsme měli pro každého tři bodyčka a tři overálky a stačilo to. Takže spíš doporučuju nakoupit tu vel 50, tu už využijou víc a dýl.

Ahoj, myslím že je z

Obrázek uživatele Vladkax

Ahoj, myslím že je z nemocnice pustí až při min velikosti 48, spíše 56. Takže ty pidi bych moc nekupovala, půjčují je v nemocnici. Pak ty děti rostou velkým fofrem, takže bych koupila pár oblečků vel 50 a pak hlavně už tu vel 56.
mají je taky na dvojcatka.cz

Pixy baby, urcite od

Obrázek uživatele KaterinaAd

Pixy baby, urcite od velikosti 42 (melo by to cca odpovidat centimetrum) a pak fixoni od vel 38
http://www.malvik.cz/Obleceni-pro-deti/body/
www.pixybaby.cz

Tesco prodává velikosti tiny

Tesco prodává velikosti tiny baby ( myslí , že je to taky od 48), dalé CA má taky velikosti pro nedonošené...

Oli určitě je vede Mothercare

Oli určitě je vede Mothercare číslo 48, nevím, jestli existují ještě menší čísla...