Skip to main content

aby rukavice nepadaly

Posted in

Ahojky. Asi budu jak neschopná matka, ale už nevím co s tím.
Každou procházku mi tečou nervy, furt nasazuji rukavice. Už máme troje ve snaze, že seženu nepadací.Máte nějaký fígl jak nandavat nebo upevnit dětem rukavice? takové ty klasické šusťákové. Díky Lenka

Ahoj, my máme už druhým rokem

Obrázek uživatele veruna

Ahoj, my máme už druhým rokem zmiňované rukavice z HM a nedám na ně dopustit. Holky i v mrazech mají teplé ruce a hlvaně, když měly obodbí sundavání rukavic, tak jsem jim je dávala dovnitř bundy, byla teda pak pakárna přetáhnout přes ně rukáv, ale nikdy si je nesundaly! Teď už jim jsou skoro 4, tak je dávám přes bundu a v pohodě.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48914350&tab=4
...u nás je teď měli v akci za 150Kč ;-)
Věra

I my třetim rokem používáme

Obrázek uživatele Jana_4447

I my třetim rokem používáme rukavice zn. REIMA,dvojčatům jsme letos koupili podobný v HM.

Reima

Jsou rukavice, ktere jsou prodlouzene. My mame zkusenosti s rukavicemi Reima. Mame je uz treti sezonu, drzej dobre, snih se dovnitr nedostane ani nahodou a deti je maji dost oblibene. Kupodivu i kdyz nejsou extra silne a uz jsou 3 roky pouzivane, v nich holkam zima nebyva (venku jsou ale aktivni, hybou se). Jen vyjmecne je potreba je vymenit za tluste (postavaj treba na lede, malo pohybu).

Odkaz napr.
http://www.terkaperka.cz/foto/velke/527039-359-5.jpg

Díky za rady :-)

Díky za rady :-)

Klipsy

Obrázek uživatele Gábina_4000

Měli jsme rukavice s klipsy,na šňůrky, příp. navlékám rukavice jako první a poté bundu, když jsou u bundy rukávy na gumičku,tak rukavice udrží.

ahoj

Obrázek uživatele Lenka Zámečníková

a co takhle jim koupit prodloužené rukavice? já jsem s nima moc spokojená :)