Skip to main content

při kojení se pouští

Obrázek uživatele Nika1
Posted in

Ahoj, Adélka s Adámkem mi při kojení začali dělat to,že párkrát potáhnou,pustí se,otočí hlavičku,zase se obrátí zpátky,párkrát potáhnou,zase se pustí.Oni se moc nenají,za chvíli poplakávají a chtějí flašku.Tu jim nechci dát zase já,protože mlíka mám dost a tak zápasíme.Nemáte někdo radu co udělat aby se přestali každou chvíli pouštět? Kojím v pokojíku za přítomnosti starších dvojčat.Zkoušela jsem kojit v ložnici aby na kojení byl klid, ale nepomohlo to. děkuju za rady.

-

Tohle malá dělá naopak, když jí to moc neteče. Navečer chce kojit častěji, takže při uspávání už tam kolikrát toho moc není. Pořád takhle odvrací hlavu, zase se přicucne, hned pustí a odvrátí. U Tebe to není nedostatek mléka, jak píšeš, nejspíš to dělají, když jim něco nevyhovuje. Asi opravdu chtějí flašku, taky bych (se) nedala :)

Ahoj, mě to taky Vítek dělá,

Ahoj, mě to taky Vítek dělá, když mu to moc teče. Tvoje děti si možná zvykly na flašku, že to líp teklo a teď se jim nechce sát. Zkus jim tu flašku nedat a třeba při dalších kojeních už budou sát líp, protože budou vědět, že to jinak nejde. Ale asi jsi to zkoušela že? Možná to chce čas a zvyknou si postupně.
Držím palce!

Mě to dvojčata začala dělat

Obrázek uživatele Nika1

Mě to dvojčata začala dělat až teď co jsme se vrátili ke kojení.V lednu jsem 12 dní brala atb a nemohla kojit.Pak jsme dva dny bojovali a by se zase chytla zpátky k prsu.K prsu chtějí.

Ahoj, presne tohle resim u

Obrázek uživatele ivetav

Ahoj,
presne tohle resim u naseho Kubicka. Odpozorovala jsem, ze to dela po tom, co se trochu zalikal, z jeho prsu teklo mliko na nej moc rychle. Zkusila jsem mu dat druhe prso, tak je to zatim ok. Bracha to takhle zvlada ok.