Skip to main content

Moře 2012

Posted in

Ahoj všem. Vždycky tady dobře poradíte, proto zkusím dotaz. Začínáme se rozlížet po dovolené. Nejraději all incl., Řecko, 11-12 dní.Dvojčatům už bude 3,5, tudíž za ně musíme platit. Mladší dceři zhruba rok.

Nemáte tip na CK, která poskytuje dvě děti zdarma? A dále mě zajímá, zda nemáte zkušenost s last minute pro tak velkou rodinu, případně s first minute? Předloni jsme byli na last, ale děti coby infanti, takže to nebyl problém. Celkově mám pocit, že se last ještě stále vyplatí, na druhou stranu není takový výběr a nevím, zda se v lastech vůbec dá sehnat děti zdarma.
Díky za Vaše zkušenosti.

dovolená s dětmi

Ahoj,
my jednoznačně preferujeme Fischer - jako dlouholetí klienti jsme loni dostali dítě zdarma, zdarma parkování u letiště a zdarma pojištění proti stornu. Na příští rok jsme to ještě neřešili. Ale pokud mohu doporučit, tak ideální pro děti na ostrově Rhodos hotel Mitsis Rodos Maris. Měli jsme rodinný pokoj (dvě dvoulůžkové místnosti), navíc nám dali pro dvojky dětské postýlky (byly jim dva roky), kdyby nechtěly na velkých postelých. Holky, jak uviděly dětské postýlky, do velkých nechtěly, přišlo jim to zábavný. Doma cestovní postýlky nemáme. Takže pro pět osob ideální. Komplex úžasný, moře kousek, personál ochotný..
A co se týče Chorvatska. Loni i předloni jsme zde na webu nabízeli ubytovní na ostrově Pag, přímo v městečku Pag. V průběhu února ji sem zase dám. Jezdíme tam již osm let, jedná se o klidnou lokalitu, kousek od moře i od obchodů. S dětmi jsme tam spokojeni. Fotečky a hodnocení najdete na MMB pod ID 234287.
Krásné Vánoce všem
Lída

No právě

My byli léta s Fischerem naprosto spokojení, dokonce už všechny děti umí tu jejich hymnu Funtazie, ale letos jsem totálně zklamaná.

Jinak my vždy preferujeme Řecko, jsme mlsní na řeckou kuchyni a navíc s našimi prasátky by to třeba do Egypta ani nešlo.

Máme předbukovány 4 hotely na různých ostrovech a teď čekáme, který nám potvrdí. To víš, je nás 5 tak to není žádná sranda, najít tek velký pokoj. Většina cestovek nabízí jen dvoulůžáky a rodiné pokoje jsou na vyžádání..... Na last si nemůžeme vůbec dovolit, co máme děti spoléhat, navíc first vyjde levněji. Už jsem si myslela, že vyzkoušíme konečně to Chorvatsko, ale pro nás je utrpení v autě usedět těch pár hodin v zimě na hory, představa mnohahodinového cestování s dvojkama, který přes den nesedí ani minutu, je opravdu šílená. Proto vždy skončíme v letadle :-(

Jonko

a kam, pochlub se :)
My rozhodnutí o dovče zatím oddálili. Ty ceny mi příjdou šílené, navíc se to sype přítelovi v práci, tak se raději nechceme zavazovat k takovým výdajům. Buď čapnem ještě first na jaře (pokud něco zbyde), nebo risknem last s tím, že to třeba ani nevyjde.
Jinak jednání u Fishera mě ani nepřekvapuje, taky nemám zrovna nejlepší zkušenosti.

Ojojjjj

Dámy máte pravdu, naše loňská dovolená v nezměněné podobě o 20% od Fischera dražší!!!! Jenže mi paní nabídla jen dva hotely pro nás 5 ve kterých jsme už byli..... Byli nesmírně protivní a arogantní, opravdu jsem po letech žasla.

Už jsem to vzdávala, ale ostatní cestovky se opravdu polepšily.

Pozor! na stejný hotel má třeba Exim o 10 tis. nižší cenu nežli VTT. Doporučili nám i CK Brenna a Alexandria. Měla jsem trošku obavy z jiných cestovek, ale když vidím ty ceny.....

Zatím máme zažádáno o rezervaci, tak doufám, že to vyjde :-)

Musim potvrdit, co pise Ila,

Obrázek uživatele Hana H.

Musim potvrdit, co pise Ila, nase dovolena je v nezmenene podobe od lonska nyní o celych 20% drazsi.

RE:

Ahoj,
zjišťovala jsem, jaka je situace u velkych cestovnich kancelari pro leto 2012, vetsina teprve vyjde za tyden-ctrnact dnu s katalogy /Firo,Exim/...
V tuhle chvili ma katalog Fischer, byla jsem tam a byla jsem v soku, jak okrouhali benefity a zdrazily ceny. Mam tu lonskej katalog a v porovnani nase lonska dovolena byla ve stejnem terminu o 8.tis. levnejsi, vlastne jeste vic, protoze davali benefit na rodinu-clovek si mohl vybrat konkretni seating,pojisteni, parkovani na letisti apod. Celkem to cini tak 10 tis. O tolik se DPH zase nezvedla...Pani na prepazce horentne doporucovala dalsi hotely a je fakt, ze pokud clovek nechtel vyslovene apartman, kde se vari, cena se nedostala pro 2+2 pod 80.tis. Tak jsem si zatim nevybrala, slysela jsem, ze Exim ma prijit s necim novym, hotely pro rodiny a detske kluby uz maji taky vsichni vetsi-Firo,Fisher,Blue Style,Exim. Prakticky nabizeji obdobne. Znam nektere lidi z vetsich cestovek a ti rikali, ze urcite ocekavaji vyrazne slabsi sezonu, lidi budou vic v Cechach...No nedivim se, pri cenach 80-100tis za rodinu je to na 10 dni darda. Nicmene cestovky se moc neprizpusobily, zatim rok od roku nabizeji vice 5ti hvezd a drahych hotelu. Opravdu nechapu, kolik lidi to zaplati, a to se rozhodne nemame spatne....Ahoj a dobrou volbu.Ila

Oli

Obrázek uživatele PetraN

to máš pravdu, úroveň nemocnice byla skvělá, absolutně bez mrknutí oka udělali všechny testy, o péči pesonálu a vybavení "obyčejného" pokoje ani nemluvím, doktorka k nám chodila každé dvě hodiny,takže ošetření v Turecké nemocnici se rozhodně nikdo bát nemusí. S pojišťovnou si vše vykomunikovali sami, já jsem pouzee nahlásila pojistnou událost a o víc už jsem se nestarala.
Ono je to spíš tak, že díky těm střevním potížím má člověk zkaženou dovolenou

On teda náš syn je, jak se později ukázalo, takový domácí peciválek, vlastně na každé dovolené se mu líbí pár dní a pak už se mu stýská po své postýlce,oblíbeném jogurtu, českém chlebu a kamarádech, no tak je možné, že v tom roce prostě zareagoval takto
od té doby už nikdy ja žádné dovolené střevní problémy neměl

Ja musim rict, ze jsme meli v

Obrázek uživatele Olitwins

Ja musim rict, ze jsme meli v Turecku podobny problem, ale myslim, ze to byla spis smula.... Nicmene z tohoto duvodu bych ja osobne s malymi detmi nejela nikdy do Severni Afriky (Egypt, Tunis atd.). Jinak manzel byl v hotelove nemocnici kvuli strevnim potizim (deti to zvladli celkem v pohode) a takovou super uroven jsem v Cechach teda nevidela, spickovy vybaveni, laborator atd, doktor mluvila 3mi jazyky atd. Z toho duvodu jsem naprosto v pohode jet do Turecka znova.

Co se týče Turecka

Obrázek uživatele PetraN

tak asi hodně záleží, jak děti zvládají cestování, změny a jak zvládnou aklimatizaci. My byli v Turecku dvakrát, jednou bez dětí, jednou s dětmi...hotely jsou akt na děti připavený, snad tam ani není hotel, kde bynebyl dětský koutek, herna, tobogány. Jídlo je tam dobré, ale záleží, co komu chutná....
nicméně náš v té době roční syn tam dostal strašlivý průjem, skončili jsme i na kapačkách v nemocnici...neměl žádnou infekci, dělali mu testy jak na viry,tak na bakterie a nic...závěr, nezvládnutá aklimatizace, prostě to bylo na něj moc a tělo reagovalo takto..z jídla to určitě neměl, měla jsem strach a převařovala i balenou vodu a měla s sebou příkrmy. Doktorka říkala, že takto reaguje řada dětí, které blbě snáší změny a tam bylo teda i na konci září neskutečné vedro a to klima je tam dost odlišné i třeba od jižní Evropy. Takže já se tam už te´d znova bojím, i když synovi je už pět...
Na druhou stranu, dcera tam neměla žádný problém, a to i když v době mého pobytu se synem v nemocnici ji manžel normálně ládoval místním jídlem včetně neloupaného ovoce... a řada rodin tam jezdí a problémy nemá...
Nicméně turecká nemocnice je úplně v pohodě (pro turisty samozřejmě soukromá):-))) a pojišťovna Alianz fungovala na jedničku, proplatila naprosto všechny účty včetně taxiku do nemocnice

Máš pravdu

cinknu tam a nebudu to řešit. Taky jsme řeckomilové se vším všudy :)
Pár známých si Turecko vychvalují. Já bych na něj letos kupodivu přistoupila také :) Uvidíme, s čím se Fischer vytasí ;)

Jonko

Díky moc za rychlou odpověď. Velké hotely my právě taky nemusíme, ale přednější je, aby si to děti max. užily, než naše potřeby :). I když třeba Mikri poli Kos nevypadá tak megalomansky.

Můžu ještě poprosit o vysvětlivky k ceníku Fischera, kdo jste v tom zběhlí? Při objednání do 15.1. jedno dítě zdarma + sleva na dospělého uvedená v ceníku. Předpokládám, že pokoj pro nás FR (rodinný). Takže cena za jednoho dosp. je mi celkem jasná. A cena pro druhé dítě? Platí PDC (pevná dětská cena) , tzn. 7990, nebo nula, která je ve sloupečku dle příslušného termínu?
Ptám se jako analfabet, ale nějak z toho nejsem. Díky. Zuzana

Kam?

Naposledy jsme byli zde. Je to jak jsem psala obrovský komplex, který my nemusíme, ale pro děti dobré. Holt ty romantické hotýlky na samotě i prázdných pláží si dáme až zase bez dětí :-)

Řecko , Kos , Kardamena
FUNTAZIE KLUB AKTI BEACH CLUB 2

Jinak když si zadáte www.fischer.cz je tam přímo nabídka Funtazieklubu. My jsme omezení odletem z Brna /jsme líní/, mlsnými jazýčky /v Egypte nám nechutná, zbožňujeme řeckou a italskou kuchyni/ a taky dětmi prasátky, které vše strkají do hubiček, takže jakákoliv Afrika s pomstou faraona nehrozí :-)

Jinak na Fischeru jsou ochotní, mi se v tom nechce přehrabovat, vždy jim zavolám, nadiktuji podmínky /3 děti, Řecko/ a oni mi na mejl těch pár hotelů i s kalkulacemi vždy hodí. Sedneme s manželem a buknem :-)

Kam pojedem letos fakt netuším, Řecko máme celkem sježděné. Na Kosu i na Krétě fučí, tak asi na Rhodos, ale tam už jsme taky byli. Lká nás celkem Turecko, všichni ho pro děti chválí, ale co jídlo?

Funtazie

Je to dopoledne 3 hodky a odpo také. V průběhu týdne je snídaně bez rodičů, večeře bez rodičů a možný celodenní výlet. Je možné tam dát dítě kdykoliv i vyzvednout kdykoliv. My byli v červnu nebyl, nával a tak udělali holky vyjímku protože neměly plno a vzaly tam známým i čerstvě 3 leté. Pokud vím někde je už od 3 ne jen od 4 let, posunuli to.
Pro děti je tam spousta soutěží, her, atrakcí. Vedou to studované pedagožky, které si tak dělají praxi. V porovnání s ostatními animátory z jiných zemí, jsou ty naše velmi šetřené. Nejsou tak časově vytížené /přes den děti, večer animace do půlnoci/. Tedy jsem neměla problém jim dítě svěřit. Naše dcera byla nadšená dvojky byly ještě malé. Od známých děti od tam nemohli vůbec dostat.

Problém je, že tento klub je jen v těch obřích hotelech, které my vůbec nemusíme, ale chápu, že tam je větší koncetrace turistů, tedy se vyplatí zde tento klub provozovat.

Děti chtějí zase klub Funtazie a tak už hledáme co v prosinci zakoupíme :)

Jonko

Obrázek uživatele PetraN

můžeš sem hodit odkaz na hotel, kde jste byli vloni?
my máme též tři platíci děti, takže stejný problém jako vy, dosud jsme to řešili dovolenou po vlastní ose, ale příští rok už chceme pro změnu letadlo...a můj sen je upíchnout děti párkrát do nějakého animačního programu:-))). Letecky jsme zatím byli vždy s německou CK, ale tam zase děcka ten animační program nevyužijí, když německy neumí.-(((.
Funtazii klub jsem okukovala na Rhodosu a moc se jejich program líbil a kdybys mi hodila odkaz na konkrétní hotel, tak mi to ušetřilo spoustu času při listování v katalogu
díky moc!!!

Jonko,

nevíš, jestli se u Funtazie dodržuje striktně věk? Někde jsem se dočetla, že je od 4 let, dvojčatům bude cca 3,5.
Kdyby se Ti chtělo, můžeš napsat, jak ten klub probíhá?

ˇFischer Funtazie klub

Ano letos poprvé jsme byli i s klubem Funtazie. Je to opravdu super pro děti. Měli jsme tam jen starší dceru, dvojky byli s náma, ale byla nadšená. Nebyla tam stále, jen když chtěla pár dní. Teď už vybíráme jen s tímto klubem a právě proto, že je to pro 3 děti a 2 dospělí a s tímto programem, není to jednoduché. Mají jen pár hotelů, omezený výběr, holt jsme nestandartní když je nás 5. Za nás můžu doporučit. Doteď jsme jezdili sice s Fischerem, ale po tomto jsme se nepídili. Teď nám došly opět katalogy a mají novinku dokonce baby klub od 6 měsíců!!!!!

Bukujeme vždy v prosinci s jistotou maximálního výběru a maximálních slev.

Hani

na Karpathu jste byli tedy vloni? Ptám se, protože jsem tam byla v roce 2004, hned první sezonu, kdy se tam začalo létat z Čech, a dojmy stejné jako máš ty. A to jsme byli uprostřed sezony. Předloni jsme měli na Karpathos zálusk, ale nebyl all incl.
Díky za tipy. Např. na Viamare jsem úplně zapomněla, přestože jsme s nimi už jednou byli.

jj, daj se v Chorvatsku najit

Obrázek uživatele Olitwins

jj, daj se v Chorvatsku najit obcas mensi pisecny plaze, napr. jedna je i na ostrove Krk, ale na pisecne plaze a dobry ceny bych tedy volila spis Bulharsko, tak ale autem asi neeeee

Ja tedy doporucuju hotel Kamelya World v Side, Turecko.

:-)

My jsme byli opakovaně v Chorvatsku. Vždy nás jela větší skupina s mnoha dětmi. Jezdíme s agenturou Mesites a vždy jsme moooooooc spokojení. Na jejich stránkách si můžete vybrat konkrétní apartmán za pěknou cenu a zarezervovat. Navíc majitele agentury osobně známe a jsou to moc fajn lidi.:-) Apartmánů nabízí spoustu, takže si člověk může vybrat co mu vyhovuje. Stránky jsou: http://www.mesites.cz/

Joanko

Obrázek uživatele svechyma

prosim Tě, a kde jste se třema dětma s Fischerem byli? Byla to ta FUNtazie klub?

Díky :-)

písečná pláž Chorvatsko

Ahojky,
V Chorvatsku můžu z vlastní zkušenosti doporučit ostrov Rab, středisko Lopar - písečné pláže vhodně pro děti,říká se jí Rajska pláž.
Také jsme byli před 2 roky na ostrově Krk,je to vlastně ostrov vedle ostrova Rab, také dobře dostupný a tam jsme byli ve středisku Šilo, tam je také mimo jiných písečná pláž pro děti, takže my jsme si v Chorvatsku písku užili a ani cesta nebyla daleká:-).
Rab:
http://www.lopar-cz.com/lopar.htm

Pro Fretusku - Chorvatsko

My jsme byli loni na doporučení, které jsem našla tady na Pagu. Byli jsme maximálně spokojení. U ubytování byly sice jen oblázky, ale na Pagu je prý i písečná pláž. Nevím, nakonec jsme nepátrali, nebylo potřeba. Kdybys měla zájem o kontakt nebo podrobnosti, tak mi napiš na malerci@volny.cz. Alice

Pro Fretusku,

Obrázek uživatele LadaVac

kamarád jezdí autem s rodinou každá rok do oblasti Veli a Mali Lojšinj,vždy si to nchválí.

CK Viamare

Obrázek uživatele Hana H.

Ahojte, ja taky zasadne resim letni dovolenou uz v prosinci! Jezdili jsme driv hlavne do Italie, tam nebyl problem pro vic lidi (apartmany), v Egypte jsme jako 5 clenna rodina byli s infanty a starsim synem, to jeste problem nebyl, ale jak kluci spadli do kategorie platicich deti, tak uz to nebylo schudny a byli jsme proste ve 2 pokojich a to se sakra prodrazilo. Loni jsme byli v Recku, ale pravda jako 4 clenna rodina, starsi syn uz s nami odmitl (nedivim se :-D) a na spouste mist se za deti do 10 let plati nejaka minimalni castka. V Italii a Recku volime zasadne apartmany, max. se snidani, obedy si delame sami, jen neco maleho, a na vecere chodime do taverny. Byli jsme na Ostrove Karpathos, letovisko Lefkos, nekolik pisecnych plazi a naaaadherne more. A na celem ostrove celkem malo lidi, auto k dispozici, plaze mimo letovisko prazdne, co vic si prat? Tak preji dobry vyber. Pisni pro inspiraci, co jsi nakonec vybrala!

Turecko

My byli letos 2dospělí, 4letá dcera a dvojky infanti last minute letecky v Turecku s Akvila Travel. Dvojky úplně zadarmo (včetně pojištění, let.tax a pod.), st.dcera platila polovinu co dospělý. Pokoj rodinný (1+1+sociálka). Léta jsme jezdili pouze po řeckých ostrovech, ale dala jsem na doporučení s tolika dětma jedině Turecko a mohu opravdu jen a jen doporučit. Moře písek a teplé, jídlo super, Turci k dětem moc milí, hygiena v hotelu 100%. se 3 dětmi bych si first moment netroufla.

Svechymo

Já myslím, že to takhle v pohodě dáte. Staršího byste mohli pořídit za 99 a dvojčata po tisícovce ;)
Jediný problém bude, jak tu píšou holky, najít velikostně odpovídající pokoj.

Já do Řecka jezdím dlouhá léta, vždy na last, individuální stravování. Mám ráda řeckou atmosféru, procházet si taverničky, procestovat ostrov. Ale s dětma je to pro mě novum. S Fisherem jsem byla párkrát a tuhle CK moc nepreferuji. Ale ani neodmítám. Zrovna předloni na Kosu, Gaia Village. Jeli jsme tři dospělí, tři infanti, all inclusive, 11 dní, za asi 53 tis. Nebyl problém sehnat rodinný pokoj, ani místo, byl dokonce na výběr mezonet nebo klasika. A nevadilo, že v jednom pokoji bydlela švagrová sama, takže jen jedna platící. Cestovní postýlky nám zapůjčili zdarma.

Tak uvidíme. Ani já nejsem zvyklá řešit dovolenou rok dopředu. I když na MD je stejně všechno vzhůru nohama :) Ale jak zjišťuji, je to celkem aktuální téma. Některé CK mají akce do konce listopadu. Dnes jsem objednala katalogy VTT, Firo Tour a Blue style.
A musím přiznat, že se začínám moc těšit, ač jsem byla ještě před pár dny proti, protože na to nemáme. Přítel tvrdí, že našetří :)

Kdybyste měli tipy na CK, sem s nimi :) Díky.

Řecko

Naše zkušenosti:
Egypt 2 dosp + 1 dítě pětihvězda, jídlo nám moc nejelo, hotel měl umělou zátoku, jinak u moře děsný vichr, nebezpečí střevní infekce, nikdy více.

Pak pár let Řecko 2 + 1 dítě, vždy 4hvězdy, pohoda. Výběr nebyl problém.

Řecko Zakynhos 2 + 1 dítě + 2 inf děs běs sehnat hotelový pokoj kam se vejdou 2 dětské postýlky, prověřovali nám celý prosinec hotel po hotelu než jsme našli uf, všechny děti byli zdarma :-)

Řecko Kos 2 + 3 děti nabídka děsně omezená 3 děti nejsou normální. V podstatě 10 hotelů po Evropě :( V letadle se sejdete min s dalšími 5tery dvojčaty a v hotelu taky.

Letos opět na příští červen Řecko, výběr ze 3 hotelů, kam se vejdou 3 děti....smutné :-(

Létáme vždy s Fischerem, s jinými cestovkami jsme to zkusili jen jednou brrrr. Z Německa nás to vyšlo na stejnou cenu, jen bychom se museli kodrcat kamsi na letiště x hodin :-(

Vždy na First moment, jinak nemáme šanci se někam nacpat.

Pokud budete mít někdo dobrou radu kam jinam budu vám vděčná!!!!

Chorvatsko...

Obrázek uživatele Olitwins

Pisek fakt asi ne, to bys musela do Cerny Hory, treba Budva, ale to uz je dost daleko... V Chorvatsku je nadherna plaz v oblasti "Brela", ale tam jsou oblazky.....

Ahoj, my jsme byli 2x na

Obrázek uživatele svechyma

Ahoj,
my jsme byli 2x na dovolené s Fischerem. Mají (nebo měli) garanci nižší ceny na first minut než last. MY jsme s nimi byli moc spokojení, ale poprvé jsme byli sami a podruhé s rok a půl starým klučíkem. Takže nevím jak s těmi dětmi zdarma.. Last minuty jsou určitě výhodné pro samostatné páry, kdy není nutné vybírat vybavení hotelu co se týče vyžití pro děti. Navíc děti zdarma jsou tušim většinou vyprodány už na first minut.
Nevíte někdo jak je to s placením za dvojčata, když jsou infanti? Za letadlo, za ubytování? V létě budou staršímu 4 roky a dvojkám v září rok. Bych si představovala starší dítě zdarma a děti do dvou let taky zdarma ;-D. To si dělám srandu, ale nemáte někdo zkušenost s takovým seskupením na leteckou dovolenou? Nejsem si ještě jistá, jestli chci s takhle malejma dětma někam letecky k moři, ale nevylučuji to.
Zuldo, omlouvám se, že se motám se svýma otázkama do Tvé diskuze...

RE:

Ahoj, nás čeká příští rok také první dovolená u moře s dětmi (v únorou budou mít 4 roky) Chtěli jsme nejdříve také řecko, španělsko, francii...ale pak jsme dali na zkušenosti různých známých s dětmi. Výše zmiňované země nás sice hodně lákají, ale zase chceme, aby si to tam užily na 100% i děti. Afrika jako taková mě nikdy nelákala, ale rodiny s dětmi si jí nemohou vynachválit - hlavně tedy ty různé programy pro děti a děti odtamtud jezdí uplně nadšené.. Takže nakonec jsme vybrali Djerbu - a tento hotel... http://www.sdovolena.cz/detail-zajezdu/tunisko/club-diana-rimel/46259#so... Není to zrovna nejlevnější, ale šetříme, šetříme a myslím, že to dáme. Budu mít v létě i 30tiny, tak to tak něják spojíme vše dohromady :o) Známí z tohoto hotelu přijeli letos uplně nadšení, ukazovali nám fotky a fakt pohádka. Hlavně vychvalovali to moře, že byli přesvědčeni, že v těchto zemích bývá to moře ošklivé, ale tady prý bylo nádherně čisté,mělké a teplé, takže trávili hodně času i u něj... :o) Takže řecko, či francii si dáme asi až budou děti starší a nebudou mít potřebu si hrát :o)

Nemate nekdo nejaky typ na

Obrázek uživatele fretuska

Nemate nekdo nejaky typ na Chorvatsko, dojezd autem - pisek je asi scifi, ze?

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

no na last minute určitě nečekej, to byste nejeli nikam. Budeš ráda, když pro dvě platící děti a infanta seženeš něco solidního na first moment. Ono totiž musíš koukat na to, abyste se tam vešli. TZv "rodinné pokoje" bývají rodinné často jen podle názvu a není neobvyklé, že je to dvoulůžák, do kterého je navíc narvaná palanda a je problém se tam otočit, natož narvat cestovní postýlku. Apartmány (vhodné pro větší rodiny) v rozumné vzdálenosti od moře bývají pryč jako první. Později už dostaneš leda tak něco kilometr od moře a civilizace někde v poli bez jídla...
Já takto hledala když jsem měli dvojčata a malého jen o pár měsíců mladší (2x3 roky a 1x8m) hledala jsem v červnu na září a bylo to hrůza, nakonec jsme letěli z Německa, kde byl výběr o hodně lepší. Taky horor s českými CK ceny. První dítě sice občas zdarma nebo se slevou, zato druhé za cenu dospělého nebo ještě dražší. Dvě děti zdarma v rodinném pokoji či dokonce apartmánu bylo sci-fi. Německé cestovky sice děti zdarma nemívají, zato ale mívají pevné dětské ceny pro všechny děti, takže to ve finále vyjde často levněji než jedno dítě zdarma a druhé za cenu dospělého.
Na první moment by to mohlo být lepší, ale obávám se, že se to bude týkat jen vybraných ubytovacích kapacit, které zase nebudou odpovídat vašim požadavkům, tj. aby v hotelu bylo ubytování vhodné pro de facto 5 osob ( 2+2+ postýlka).
Jo my nakonec byli na Rhodosu v hotelu Esperides Beach, pro rodiny parádní, hned u pláže, vstup na pláž přímo ze zahrady, velká zahrada plná vzrostlých stromů )tam jsem měla deku s malým, na to být celý den na sluníčku byl ještě malý), dva bazény, brouzdaliště, tobobány, nafukovací hrad, prolízačky, herna. All inclusiv teda hodně slabé, sice výběr velký, ale po týdnu jsem byli přejezení, tak nějak pořád dokola to samé, ale velká výhoda nemusit řešit jídlo a pití.
Z čech tam jezdí myslím Fischer, ale teda za úplně jiné ceny než německé CK.
Hodně štěstí při výběru

Ahoj,

Řecko doporučuji, byli jsme tam několikrát. Loni od VTT ostrov Kos,hotel Archipelago. Kupovali jsme hodně dopředu. Mají docela velké slevy,pokud zakoupíš ted.Přistýlka byla palanda a pro dvojčata cestovní postýlky,zapůjčeny zdarma. Vešli jsme se v pohodě.

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

já znám Řecko jen z dovolené s manželem bez dětí,ale loni tam byla moje kamarádka s dvojčaty,konkrétně na Rhodosu a byli moc spokojení.Mrkni na diskusi http://www.e-dvojky.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=2458
Za sebe bych volila spíš něco na první chvíli,než na poslední.Já hledala loni do Bulharska až v březnu a už to bylo dost probrané a objednat to do konce roku,bylo by to rozhodně finančně lepší.

Ahoj, jen ti reknu, ze loni

Obrázek uživatele Olitwins

Ahoj,

jen ti reknu, ze loni jsme v zari shaneli dovcu all inclusive Recko nebo Turecko, 4-5 hvezd. hotel pro 4 dospele a 2 platici deti a jelikoz jsme to zarizovali 3 tydny dopredu a kvuli manzelovi jsme mohli jet jen jeden konkretni tyden bylo to NAPROSTO prebrany, respektive skoro nic nebylo. Nakonec jsme meli stesti na super hotel, ale ten stres, to uz fakt ne. Sice nejsem "mentalne" schopna si dovcu zarezervovat 1 rok dopredu (prehanim), ale podle me Last Minute je pro vybirave lidi jako ja docela nerealny. Tim, ze jsme byli 4 dospeli, meli jsme obe deti jen za letenku, ale jinak to podle me neslo. Poradila bych ti na Last Minute se FAKT nespolehat.

Hezky vyber, O.