Skip to main content

jakou matraci pro 2leté lehké dětičky?prosím vaše zkušenosti a rady

ZDRAVÍM MAMINKY I TATÍNKOVÉ.Po usilovném hledání větších postelí se zábranou atd. jsem se konečně dostala ke shánění matrací. v malých postýlkách mají kokos-pohanku. do větších postelí ale nevím jaké matrace pořizovat. někde jsem četla, že u lehkých dětí je prakticky fuk, jaké matrace jim pořídit, zdá se mi to divné.naše děti mají ve dvou letech 8,5 a 935kg. poradíte, jaké jste pořizovali vy? hodně píší PUR pěna, kokos atd. je toho kupa, nevím jak vybrat. postele nás vyjdou cca na 11tis dohromady a ještě ty matrace, ty jsou tedy taky neslušně drahé. ach jo. tápu a tápu. co tahle?http://www.moje-matrace.cz/Matrace/PUR-pena/KLASIK/180x90.html

moc děkuji za jakoukoli radu, nerada bych kupovala nějaké předražené, nebo naopak nekvalitní:(

Jitka a divočata

-

Je to dítě od dítěte. Z mých tří dětí potřebovalo chránič jen jedno. Nejmladší dcera byla od 14 m bez plen na noc a nehodu neměla ani jednou.

Chranic matrace

Hlavne nezapomente jako ja si koupit chranic matrace. Deti "vypusti" na matraci neuveritelne veci. Musela jsem dat matraci do cistirny. Pote jsem uz koupila takovyto detsky https://www.decodoma.cz/Detsky-nepropustny-chranic-matrace.html a zaplat panbuh za neho.

Deco doma znám

Obrázek uživatele Janact

nakupovala jsem tam několikrát... podvodníci to nejsou , rychlé dodání, v tomto pohoda..

Jak by řešili reklamaci netuším...

Ani jsem nekupovala matrace, ale to, co jsem kupovala já bylo fajn... :-)

Zkusenosti s eshopem

Mate prosim nekdo zkusenosti s Eshopem http://www.decodoma.cz/ ? chteli bysme koupit nove matrace pro celou rodinu a neni to malo penez, tak jestli jste tam uz nekdo nakupoval, pripadne zkusenosti? Diky.

souhlas s Vladkou

radsi levnejsi a casteji menit. tak malym detem se jeste obcas stane nejaka "nehoda" nebo si na postel vylejou piti... urcite bych nepredpokladala, ze matrace vydrzi 15 let, jako ram postele.

matrace se mají po určité

Obrázek uživatele Vladkax

matrace se mají po určité době měnit. někde jsem četla 7 let, jinde deset. my jsme nyní kupovali levné, obyč ikea, až budou holky vážit více, ca za těch 10 let, pořídíme nové, kvalitnější. Viděla jsem "střeva" 20let staré matrace, je to fakt síla :-)

Musím se připojit k diskuzi-i

Musím se připojit k diskuzi-i když staré...budeme kupovat postele,také přemýšlíme,jakou matraci, po pravdě se v těch různých materiálech vůbec nevyznám,zaujaly mě ty purtex,jak tady kdosi psal ty 2 za cenu jedné,ale zase si říkám,že je to nějaké levné ve srovnání s ostatními cenami...ne že by mi to vadilo-2500,- za 2 matrace,to je super,ale jsou takové matrace kvalitní?Chceme koupit postele už velké,aby je měli do dospělosti,takže i matrace aby vydržely co nejdéle,samozřejmě za rozumnou cenu.Jaký materiál je tak nejlepší?Vyznáte se v tom někdo?

no jo, já si toho vůbec

Obrázek uživatele Radunka

no jo, já si toho vůbec nevšimla...to jsem trubka...

stara diskuze

ahoj holky, tohle je dva a pul roku stara diskuze, Jitka urcite uz ma matrace davno koupene. A uzivatelka MartinaZ si zalozila ucet vcera a jen proto, aby tu diskuzi vytahnout nahoru a soupnout sem reklamu... ubohe...

myslím, že 8 cm matrace je

Obrázek uživatele Radunka

myslím, že 8 cm matrace je celkem nízká, záleží asi na tvrdosti, ale spíš bych vzala nějakou vyšší...
Někde už jsem to tu psala - koupili jsme matrace v Lidlu a jsou bezva - na chalupě na nich spíme my a dětem jsem je teď taky kupovala, zatím na nich nespí, ale jen co přijdou postele, jdem na to.

matrace

Ahoj, já jsem pořídila synovi Matraci NATURA BABY, kupovala jsem ji na www.kvalitni-matrace.eu, vzala jsem ji proto, že je vhodná pro alergiky. Mají tam i dopravu zdarma a výprodeje, tak se tam koukni.

A nechceš zkusit tu miladu od

A nechceš zkusit tu miladu od Purtexu, je oboustranná, z jedné strany tvrdší a z jedné měkčí, takže je víc na výběr co vyhovuje. Je opravdu v pohodě a v té akci 1+1 vyjdou obě matrace na 3000 takže jedna 1500,-. Je to super cena. Profilování v místě kde děti cca leží je jenom jemné takže odvětrává výborně a profilování vůbec nevadí ani není nijak cítit. Potah na matraci je taky ještě vyfutrovaný vatelínem. Přijde mi prostě, že za ty peníze nabízí víc, než jako ta co si vybrala a cenový rozdíl na jednu matraci je 50 Kč.

mám vybranou tuhle

máte nějaké zkušenosti, bude dostačující? je jednostraná bez zón a pak ve vyším věku lze otočit na tu zónovou stranu. prosím poraďte, dnes dorazí postele, moc bych potřebovala tip abych je objednala. díky jitka http://www.matracezahubicku.cz/matracezahubicku/eshop/6-1-Nejprodavanejs...

PURTEX

Podívej se na Purtex. Je to český výrobce a matrace kvalitní. Máme od nich matrace my i děti a naprostá spokojenost. Mají dost často i akce 1+1 zdarma. Dětem jsme koupili tu Miladu 2ks matrace v akci 1+1 za 3000,- a máme jí v kombinaci s lamelových roštem z Ikei za 500,-. Párkrát jsem u dětí spala i já a spokojenost.

http://matrace.purtex.cz/produkty/akcni-nabidka/

Ahoj, u nás je toto téma také

Ahoj, u nás je toto téma také aktuální.

Máme doma matrace asi 8let staré (byly ale kvalitní), na kterých jsem spala já s manželem..nemají ale sundávací potah a jsou teda už docela fuj :-) a jsou spíše dost měkké...Myslíte, že by bylo možné je nějak doma vyčistit a použít pro děti?? nebo je to fakt už moc a mám kopit matrace nové???
Je to hodně velká investice..:-(

co říkáte téhle?

taky máme ikeu :-)

Obrázek uživatele Vladkax

taky máme ikeu :-)

Taky mame matrace z Ikea.

Obrázek uživatele Olitwins

Taky mame matrace z Ikea. Myslim, ze pokud uz nekupujes postylky "natrvalo", tak bych taky nesla do neceho super drahyho. Me naopak argument, ze pokud jde o deti, ktery jsou lehoucky, tak o matraci zas tak moc nejde, prijde uplne logicky:}

Matrace z Dřevočalu

Ahoj,
já jsem klukům letos v únoru kupovala matrace z Dřevočalu, www.matrace-drevocal.cz, byli v Akci za 2000Kč/kus (typ Venezia), ale připlatila jsem si ještě za lepší potah. Nosnost matrace je 90kg, takže si k nim v pohodě můžem lehnout i my, případně tam můžem i spát. My jsme koupili PUR pěnu, tvrdost 1 z jedné strany, a z druhé strany 2, ale kluci spí na té měkkčí. Jsem s nimi moc spokojená, vzhledem k tomu, že na nich budou spát víc jak 10 let, tak mi tahle investice nepřipadá vyskoká.
Na stránkách mají taky povídání o tom, jaká matrace se pro koho hodí.
Z českých výrobců je dobrý taky Gumotex, ale je dražší.
Tak ať dobře vybereš :-)

ahoj, my jsme dětem koupili

Obrázek uživatele KaterinaAd

ahoj, my jsme dětem koupili matrace v Ikey http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30139784/ koukali jsme, jen aby nebyly úplně tenké a 12 cm je dostačující, často u nich musí ležet, protože křičí a spí se mi na nich velice dobře. Cena je myslím taky v pohodě.

Ahoj já neporadim my koupili

Obrázek uživatele Lida_3974

Ahoj já neporadim my koupili obyč madrace v Jisku byli myslim kolem 1000kč nebo 1200kč byly v akci.Kluci maji ve 3 a čtvrt 13kg každý.Kvalitní madrace koupíme až budeme znova zařizovat pokoj a kupovat palandu aby bylo víc místa na psací stoly.Lída