Skip to main content

Tip na zabaveni dvojcat (nam je 9m) :-)

Ahoj, nahodou jsme prisli na vec, ktera zatim uspesne zabavi na pomerne dlouhou dobu nase dvojcata (9m). Mame maly nafukovaci bazenek (kulaty,s obrazky, obycejny), kde se, kdyz je pekne pocasi, koupou a dovadeji. Shodou okolnosti jsme meli bazenek (suchy, bez vody)v mistnosti, kde si dvojcata prave hrala. Tak jsme jim ho polozili na zem a oni se zacali chovat, jako by v tom byla voda :-) Lezli dokola, placali do dna, vyskali, vylejzali ven a dovnitr a dost se vyradili (a unavili ;-)... zkouseli jsme to opakovane a pokazde to melo uspech. Tak to take muzete vyzkouset (v letosnim lete zejmena)... ;-)

Nám holky ještě zabíralo

Obrázek uživatele Vladkax

Nám holky ještě zabíralo pověsit jejich hračky na šňůru, tak aby je mohli "houpat". Tím jak je viděli zespod, a měli je problém chytit, tak se docela zabavili. Měla jsem přes celý obývák nataženou šňůru, na to jsem zavěsila s pomocí plastových řetězů hračky (kousátka apod) . Pak taky má úspěch malá pet lahev trochu naplněná fazolema :-)

Věř, že jim to vydrží dlouho!

Obrázek uživatele KovAli

U nás jsme na "suchý bazének" přišli náhodou na chatě. Když bylo dceři a synovi kamaráda 5 let, natahali si do něj v pokoji peřiny a po obědě v něm dokonce oba usnuli :-). Dětský stan je tolik nebavil jako bazének! Ty barevné balónky jsou pro menší děti super nápad.
Alice.

ahoj leni, já klukům kolem

ahoj leni, já klukům kolem desátého měsíce dala do bazénku ta barevné balonky a to byl super nápad, pořád je drželi ,otáčeli a zkoumali, původně jsem je měla připravené k vánocům, ale jednoho dne jsem už fakt nevěděla co a musim přiznat byla to správná volba, zábava až dodnes. pa denisa

Ahoj, díky za tip,bazének

Obrázek uživatele Lenka.x

Ahoj, díky za tip,bazének leží nafouknutý v prádelně,tak ho aspoň využijeme. Je s nimi jinak k nevydržení,všechno už mají prozkoumané a už je to nebaví,je nám 10 měsíců. Lenka