Skip to main content

Odrážedla k 1. narozeninám?

Obrázek uživatele Peri

Ahoj všem, za 6 týdnů bude našim klukům už rok (neuvěřitelné)a já jsem si říkala, že kromě nějakých malých hraček, bychom jim koupili odrážedla, ale nevím, jestli na ně nebudou ještě malí. Dívala jsem se na endura na netu a našla jsem jen s uvedením 2+. Máte někdo tip na něco pro roční děti? Měli by je spíš na ven. Díky moc. Peri

Chodítko-odstrkovadlo Ybike Pewi

Ahojda,
naše Sofinka si od 9 měsíců užívá odstrkovadlo Pewi.
Nejprve ji sloužila jako opora při chození, teď na něm vesele jezdí doma i venku na pevném povrchu.
Mrkni na video sem: http://www.hracky-miminka.cz/video-s-odstrkovadlem-ybike-pewi/, dát se to na tom webu rovnou i koupit.
Drandit na tom můžou až do 3 let.
Hanka

Od jednoho roku jsou puky

Obrázek uživatele KaterinaAd

Od jednoho roku jsou puky pukylino http://www.zbozi.cz/554597-puky-pukylino-ruzove-odrazedlo/darek-zdarma/?...
My jsme dětem na podzim, to jim bylo asi 15 měsíců koupili už ty větší wusch a vydrželi jen přez zimu (jezdili v garážích).
Jinak u nás byly děsnej hit tahle auta, vůbec jsme je nezamýšleli jako odrážedla, ale děcka na nich jezdili víc jak půl roku, teď už mají moc dlouhé nohy (2 roky), ale občas je ještě z nostalgie vytáhnou. A hlavně si s nimi vyhráli i jinak a stojí jen pár korun. p.s. a vydrží - holčička měla 12-14 kg:-)
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32897639&tab=8 a http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38424822&tab=1

Ahoj,nád čeká oslava

Obrázek uživatele Jana_4447

Ahoj,nás čeká oslava 1.narozenin 29.7.Koupili jsme jim taky menší endura.Vzali jsme je jetý tady na bazárku.Ještě se chystám koupit hrající stoleček od Fisher price.Nečekám,že na nich začnou hned jezdit,ale neztratí se.Je těžký něco vybrat,když už máme plno věcí po staršim synovi.

Ahoj, my sme našim k 1.

Ahoj, my sme našim k 1. narodeninám kúpili tieto odrážadlá http://www.dvojcata.cz/node/689610 a hodne sa na tom vyblbli. Keď sa učili chodiť, tak to používali ako odstrkovadlo. Obidve sú zabezpečené proti prevrhnutiu. Momentálne ich predávam, tak ak by si mala záujem tak mi napíš ;)
Saša

1.narozeniny

Ahoj Peri. My koupili tříkolky s tyčí. Brzy jsem zjistila, že je moc neužiji, protože jezdit s oběma sama najednou jsem nezvládla a když byl manžel doma, tak jsme jezdili o víkendu spíš na výlety ... Prodala jsem je použité jen několikrát a namísto nich koupila zjara ( děti měly 1. narozeniny v lednu ) endura odrážedla a nelituji. Na internetu prodávají dvě velikosti ( menší a větší ). To menší by mohlo být pro vás dobré ( ale záleží jak jsou děti motoricky šikovné atd. ). My máme děti hodně veliké a kupovala jsem jim rovnou ty větší. Mohou na nich bezpečně jezdit venku až teď, bude jim rok a půl. Takže za mě doporučuju když Enduro, tak to malé. Holčička je po něm divá, kluka tak nebaví. Ale chce to čas, než se to na něm naučí. I my trénovali nejprve doma. To jen aby jste nebyli příp. zklamaní, že si motorku o narozeninách jen prohlíží a tahají ... Já je koupila tady http://www.funkids.cz/cz/menu/242/katalog-hracek/hracky-dle-druhu/odraze.... Taky jsem zvažovala ještě před těma tříkolkama koupit tato kvalitní odrážedla, prodávají tuším dvě velikosti. To menší je od 1roku. Dávám odkaz http://www.insport.cz/odstrkovadlo-a-odrazedlo-puky-pukylino-cervene-213.... Dobře vyberte .o) Eva

čtyřkolky

Obrázek uživatele privorova

ahoj, moje holky dostaly nedávno k 1. nar. čtyřkolky, vypadá to trochu jako něco mezi autíčkem a čtyřkolkou, výrobce udává od 10m, má to řidítka, vzadu madlo u kterého můžou stát a chodit za tim, a i tu dlouhou vodící tyč pro dospělé. Ale zatím se na to nijak nesápou, spíš je tam člověk musí posadit a vozim je, a zkouší se u toho samy odrážet. Ale je to supr stabilní, věřím, že za chvíli to zkrotí :) Dobře vyberte.

Naše holky endura v roce

Obrázek uživatele LucieR

Naše holky endura v roce dostaly, ale byla zima, takže trénovaly doma. Prvně jsme je vzali ven až tak za 4 měsíce a ještě jim to moc nešlo, doma přitom řádily jak o život.

ahojky, my klukům k

ahojky,
my klukům k 1.narozkám kupovali zpívající stoleček fisher price a hrají si s ním dodnes:-)) ještě dostali autíčka odrážedla chicco 4 v 1 a byla jsem ráda, že tam
byli ty postranice, protože ještě moc stabilní kluci v roce nebyli. Ale myslím, že nic nezkazíš, když pořídíš endura, my jsme se na nich pomalu naučili okolo 15- 16 měsíců, tak se s nimi mohou seznámit:-)) denisa