Skip to main content

prikrm misto kojeni?

Ahoj holky a Tome. Prosim o radu.

Kdyz jste postupne pridavali prikrmy, tak jste i postupne odbouravali kojeni misto nich?
Z jedne strany mi prijde pohodlne nahradit kojeni jinou stravou (precejen mohu dvojcata sverit na odpoledne nekomu jinemu), z druhe strany mi prijde skoda prestavat s kojenim... I kdyz vim, ze jim zustane to vecerni a ranni..najednou mi to prijde lito..

Krmeni nam jde nekdy super, nekdy blbe. jak je to rozmixovane, je to lepsi, kousky moc neberou. nastesti pekne bumbaji vodu z lahvicky po jidle-tak aspon o tekutiny nemam strach.. Jen mam proste bez kojeni strach, jestli dostaly dost..

jak to vypadalo v 9 mesicich u vas?

my 7.00 mlicko, 10:00 mlicko (chci nahradit svacinou, jakou?), 12:30 masozeleninovy obed, pred vychazkou 14:00 mlicko, 17:00 svacina ovocna presnidavka, 19:00 kase, 20:00 kojeni pred spanim

Diky moc za vase postrehy! Vzdy me to posune!!! Krasny vikend! Marta

dekuji

dekuji, vidim, ze jim asi davam dost, spis jde asi o muj pocit, ze uz jsem se citila v necem jista (zajeta) a zase to menime, tak je to porad dokola;) nebudu si to tedy tak brat, vsak kdyby jim chybelo, ony daji vedet.. diky za vase radky! M.

-

Pokud si dobře vzpomínám, měli jsme to zhruba jako Tom. Snídaně a večeře kaše, dopoledne ovoce (přesnídávka), pak oběd, mezitím kojení (už nevím kolikrát denně). V noci 2x - 3x kojení.
Neboj, teď Ti to příjde líto, ale brzy si zvykneš a ty změny nebudeš tolik prožívat :) A nejde o přestávání kojení. Já kojila chlapečka do roka. Úderem roku se prostě odstavil, vydržel ještě dva měsíce na jedno kojení v noci a pak odpískal i to. Holčičku přesně do dvou let :) Takže kolikrát je to stejně mimo náš vliv :)

ahoj, já jsem je při

ahoj,
já jsem je při začátcích příkrmů /oběd/ pak ještě kojila, tak si to vyžodovali kluci a pka to nějak vymizelo, jinak my jsme v 9 měsících už začínali i s jogurtem,
zkusim napsat jak to bylo u nás,ale na muj vkus mi přijde, že jíte nějak moc:-))tak často jsme my nejedli
cca
7.OO hod-kojení,
10.00 hod - přesnídávky/jogurt /ovoce/
12.30 hod - masozeleninový příkrm
15.30 hod -jogurt / ovoce,přesnídávka /
19.00 hod - večerní kaše

jinak sem tam přes den, křupka,piškot nebo kousek rohlíku, tak takhle to bylo u nás.
měj se denisa

u nás

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Marto,
u nás, jestli si to ještě dobře vybavuju:

ráno UM
dopoledne ovocná přesnídávka
poledne masozeleninový příkrm
odpoledne mléko nebo jogurt
večer kaše

Holky jedly jen 5x denně, stačilo jim to.

Tom