Skip to main content

povídání sí v noci

ahoj, prosím o radu, jak odnaučit 6 a půl měsíční mimčo si povídat v noci, trvá to tak hodinku až dvě, já nemohu usnout, protože, když vyjekne, tak ji jdu dát dudlík, aby nikoho nevzbudila. Začala to dělat tak kolem 5měs. Není to každou noc, tak 3x do týdne. Je kojená, v noci nerozsvěcuji, nemluvím, už ani nepřebaluji (pokud není pokakaná), jen aby se neprobrala. Dvojky mi to nedělaly, ty jsem nakojila, krkly si a spinkaly. díky za každou radu Iva

povídání si v noci

ahoj, díky za příspěvky. Samo to odeznělo kolem 7 měsíce, takže už skoro 2 měsíce spinká. Iva

Re

Ahoj Ivo!

Já taky moc neporadím, jen jsem chtěla napsat, že mi toto dělají teď obě holky taky. Jsou nám 4 měsíce. Nejdřív se vzbudí Žanda, začne povídat, tím probudí Barču a už jedou obě. Sice je to někdy k smíchu, ale já bych ráda spala. Někdy je to zase po kojení, ne a ne usnout, tak si Žany povídá a já na ní pořád: PŠŠŠ a dávám do nekonečna dudlíka. Jenže pak už se zlobí, je to začarovaný kruh. Už jsem chtěla zrušit dudlík, protože v noci pořád nandavám a nandavám. Ale jak na to, když bez něj nespí?
Žaneta

Ahoj

podle mě s tím nic moc nenaděláš, nepíšeš, jestli spí nebo jestli bdí.

Mám čtyři děti a muže- všichni mluví ze spaní, střídají se. Mluví úplně zřetelně, spí a o ničem nevědí, já je jen zkontroluji, zda nemají horečku a jdu si lehnout.
Pokud bdí, tak bych upravila spánkový režim, aby nebylo v noci vzhůru.

O ostatní bych se nebála, tohle budí jen maminky, alespoň je to tak u nás. Dvojčata 2,5 a syn 6 spinkají spolu na dvoulůžku a nevědí, co se v noci v posteli děje (blinkání, kašlání i to mluvení) nikoho nebudí.

Klidné noci přeje Dita

Re:

Ahojky ja teda neporadim,jedine co bych asi zkusila jsou nejake homeopatika pro klidny spanek.My meli pro kluky na zacatku taky nejake..Martina