Skip to main content
Posted in

Všechny zdravím strašně se mi zalíbil kočárek KOLCRAFT Tandem stojí v USA 4000,- a tady se dá sehnat za 12500,- Potřebovala bych poradit jak ho dostat z USA k nám do ČR.Víte jak na to aby to nestálo víc než ten kočárek?

všem moc děkuju Kikina

.

USA

Ahoj holky taky si kupuji kočarek pro dvojky z USA ale koupimiho tam kamarad co tam žije a pošle jako soukromy balik nebo možna letecky přišti tyden přiveze měl by letet do čech.To poštovne je 120-150USD a k tomu dan 20 procent z ceny takže ten kdo nema možnost že mu to někdo koupi a pošle jako soukromy balik tak to vyjde poměrně draho.Ale jinak v tom druhem připadě kočarky v USA vyjdou na čtvrtinovou cenu než tady.

Ahojky,

nevím jestli je to ještě aktuální, ale spousty kočárků se dá sehnat na www.eim.ebay.cz což je česká verze e-bay s tím rozdílem, že zde jsou prodejci, kteří jsou ochotní zasílat zboží i do České republiky. Ale nevím, jestli by to vyšlo levněji. Jinak jsem ještě našla tenhle inzerát http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=40614949&tab=7
Tak hodně štěstí pa Jana

-

Kočárek do schránky souseda nenarvou :D
Myslím ale, že Tě s poštovným o moc levněji než v ČR nevyjde. Clo + poštovné. Doručovací služby dělá třeba i shopguru.cz a podobné firmy. Mají i kalkulačku poštovného, tak zkus mrknout. Cena se odvíjí od váhy a ceny výrobku. Ale co jsem dosud hledala, vždycky to vyšlo hrozně draze.

Možná by ti pomohlo, kdyby

Obrázek uživatele LucieR

Možná by ti pomohlo, kdyby ses koukla na Ebay na nějaký kočárek se stejnou váhou (nebo to ani nemusí být kočárek, jde o váhu), najdi ale někoho kdo odesílá do ČR, poštovné je tam pak ke každé zemi většinou vypsané. Zrovna jsem se o tom včera bavila s kolegou, často tam objednává věci. Ale říkal, že i když se balík v USA pojistí, u nás se tváří jako úplně obyč (narvou mu to do schránky, k sousedům), takže když se ztratí, neuděláš nic. A taky se od dubna zvedá daň na 22%, tak doporučuju stihnout to dřív (kvůli clu, neplacenou hranici navíc snižují z asi 100 USD na 20 USD).

Neporadim, podivej se do

Obrázek uživatele Olitwins

Neporadim, podivej se do sekce kocarky, byla tam na to myslim diskuze na tema Baby Jogger (i jsem tam neco psala...).

Kazdopadne jen upozornuju, ze zaruka ti taky nebude platit, takze kdyz se ti tu kocarek rozbije, budes mit smulu...

JO, a asi si chtela rict 400 USD, ze :] A jinak ten kocarek je fakt super, ma ho kamoska a je s nim moc spokojena....