Skip to main content

Nastavení autosedačky Romer king plus

Posted in

Ahoj holky a Tome. Prosím o radu, jak mít správně nastavenou sedačku. Děti mi připadají v sedačce už moc narvané, pásy jim nejdou dát normálně přes ramena. Přitom nejsou žádní čahouni, měří 85 cm, a v sedačce vypadají, že je jim malá, což je určitě blbost. Tak jsem si řekla, že je čas posunout ten polštář kolem hlavy nahoru, ale narazila jsem. Nejde to a teď jsem na youtube koukala, že ho máme v té nejvyšší poloze. Poradíte mi se správným nastavením? Jdou ty pásy nějak posunout nahoru? Až nebudou nosit zimní bundy, možná to bude lepší, ale nevim nevim.
Díky moc. Zuzana

Ahoj, kluci mají 100cm a

Ahoj, kluci mají 100cm a skoro 16kg a do sedaček je upevním i se zimní bundou, ale jen na tričko, ale je to taktak. Problém je v těch zimních naducaných bundách, my až na výjimku jezdíme tak, že místo bundy mají flísovou mikinu, zatopím a nemyslím, že by jim byla zima a je to v pohodě.

jde to

Obrázek uživatele Hana H.

My uz ty sedacky nemame, ale meli jsme a vim ze tam na ty pasy pres ramena byly 3 polohy. Fakt je, ze v zime jsme je tam v bundach vzdycky davali skoro nadoraz, ale pouzivali jsme je rozhodne dyl nez do 85 cm ditete. V navodu to není? tam je to docela detailne vsechno vykreslene.

Obrátila bych se na prodejce

o radu, není možné, aby tato sedačka byla malá dětem vysokým 85cm. Mí kluci mají 93cm a je jim akorát, mají ještě dost místa. Něco děláš špatně, ale co, netuším, já mám starší verzi Kinga, to polohování pásů je na zadní straně když vyklopíš sedadlo dopředu.