Skip to main content
Posted in

Ahoj všem,

nevím jak u vás, ale u nás s blížícím se koncem roku vyrazili opět do ulic puboši s petardama. Dneska jsem venku naštěstí byla jen s jedním z kluků a psem, i tak to bylo velmi nepříjemné. Když bouchají o kus dál, tak se prostě jen všichni lekneme, já zklidním psa a okomentuji to pro děti, ale dneska to ti smrádci hodili snad 2m od nás.
Nechci mlátit cizí děti (nebiju ani vlastní:-)), ale přiznávám, že nemít psa a Štěpána, tak ten rozchechtanec od mne jednu chytil. Když jsem je napomenula (klidně, nechtěla jsem děsit Štěpu), poslali mě do.... Městskou policii tu nemáme, státní samozřejmě nepřijede, protože řeší horší věci.

Jak byste reagovali v takové situaci? Existuje vůbec jiné řešení než sklopit uši a pokračovat v cestě?

Díky!
Ivona

Holky, díky! Městskou nemáme,

Holky, díky!

Městskou nemáme, protože místním zastupitelům se to zdá jako plýtvání peněz. Jsme malé město a máme tu pobočku státní policie, jenže ta má na starost celý mikroregion. A místo městské máme jen zástupce bezpečností agentury, kteří nemají žádné pravomoci, takže se jen procházejí po náměstí a sledují případné prohřešky. Samozřejmě jen přes den.
Focení je prima nápad, to mě nenapadlo. Na přes hubu mám chuť, ale u některých těch výrostků se bojím, že by mi to se stejnou chutí vrátili :-)

Ivona

Vy nemáte městkáče? Protože

Obrázek uživatele LucieR

Vy nemáte městkáče? Protože jste malé město? Tak fotit! Mobil máš po ruce určitě pořád a vyhrožuj, že si to s rodiči vyřídíš. To je zase problém ve větším městě, tam i děti vědí, že jsou v anonymitě...

Přes držku

Ahoj,
omlouvám se za ten výraz, ale dala bych mu pár facek, cizí necizí (a klidně si může přijít maminka stěžovat, asi ho doma nenaučili, co se smí a co ne). Vždyť může i ublížit, bůhví, kde to kupoval ..................
Já sama nesnáším rány a na Silvestra trpím jako pes - obzvlášť když bouchají petardy.