Skip to main content

šlapací traktůrky

Obrázek uživatele Janact
Posted in

chci se zeptat,zda někdo nemáte zkušenost se šlapacím traktůrkem, pro děti od 2let. jaké, na co si dát pozor,prostě Vaše zkušenosti a postřehy. Případně stránky,kde jste kupovali. moc děkuji Jana

AHOJ RENČO,MOC

Obrázek uživatele Janact

AHOJ RENČO,MOC DĚKUJI,..
VYPADÁ FAJN :-)

Jani, je to Rolly toys,

Obrázek uživatele renataa

Jani,
je to Rolly toys, myslím , že tento
http://www.hracky-slapadla.cz/slapaci-traktor-rolly-toys-valtra-_slapadl...
ale nejsem si looˇ% jista
nicméně, tento v odkazu je od 2 let, tak si myslím,že je fakt vhodný pro 2leté dítě. Zkoušela jsem najít ten stejný co máme my, ale my kupovali bez vlečky za l5OO,- kč

Ahoj Jani, napsala bych Ti tu

Obrázek uživatele renataa

Ahoj Jani,
napsala bych Ti tu značku, ale nedostala jsem se do sklepa, s dětmi to nejde a jinak mi je nemá kdo pohlídat a večer, když spí, tak nechci odcházet, protože se budí. Jak se dostanu (když bude někdo k ruce), tak písnu.

Ahoj my jsme kupovali klukům

Ahoj my jsme kupovali klukům ted k vánocům každému šlapací traktor s valníkem cena 1400kč.Také jsme kupovali ty trošku menší a momentálně doma bouráme zed-propojujeme obývák s kuchyní,aby měli kde jezdit :)tak už se těšíme co oni na to,jinak oba si traktůrky moc přejí Ahoj Lenka

ahoj, moc děkuji. U nás se

Obrázek uživatele Janact

ahoj, moc děkuji.
U nás se zase zabaví sám chlapeček :-)

Ale rozdíl je také evidentní kluk je blázen do autíček, holčička teď cca týden pozoruje má tendenci přebalovat panenky, chová je, atd... takže kočárek dostane také. Možná, že pro ni by byla lepší asi tříkolka, přeci jen, když někam půjdeme, budou na tom oba podobně. No uvidíme, každopádně tobě děkuji za radu a ochotu :-)

Jani, až se dostanu do

Obrázek uživatele renataa

Jani, až se dostanu do sklepa, tak se kouknu. Myslím,že pokud jsou od 2 let, tak ano. Alespoň nám prodavačka říkala, že ty větší traktůrky jsou pro děti od 5let.
Máme také páreček, manžel byl pro 2 ks,že bude zbytečný boj, ale holčičku nezaujal, hned šla zkoušet kočárky a panenky. Dostane panenku a postýlku (tu tedy 2x). Ona si sama vyhraje klidně i celý den, ale malý se nezabaví, tak myslím,že ježdění ho bude bavit. Ten rozdíl mezi holčičkou a chlapečkem je u nás tedy velmi znát. :)

renčo a nemohla by si mi

Obrázek uživatele Janact

renčo a nemohla by si mi napsat tu značku? Taky mám strach,aby to ušlápnul. právě, že on jezdí jen na odstrkávadle, tak nevím,jak mu to "šlapání" půjde :-)
Myslíš, že když je tam od výrobce doproručení od 2let, mělo by to dvouleté zvládnout?
A taky pak ještě: máme páreček, kupovali by jste i holčičce? určitě bude o traktůrek boj :-O

ps. cena 1500,- kč bez vlečky

Obrázek uživatele renataa

ps. cena 1500,- kč bez vlečky (měli jen ten ale já bych vlečku nechtěla, doma by nám zatím zavazela)

Ahoj Jani, zrovna jsme

Obrázek uživatele renataa

Ahoj Jani,
zrovna jsme chlapečkovi (necelé 2,5) kupovali k vánocům. Nebyli jsme si jisti, zda ušlape např. traktor od Kinského (neušlape),vzali jsme ho do hraček, jsou malé traktůrky pro děti od 2 let, tak kupte ten. Radila nám to i známá prodavačka. On ten větší traktůrek by mu třeba velikostně i vyhovoval, ale malé děti ho neušlapou. Nejsem si jista jaká je to značka máme ho ve sklepě. Ale malej na něm šlapal parádně a to šlapat neumí, protože tříkolku ani kolo nemáme.