Skip to main content

Práce z domu třeba na PC

Posted in

Všechny Vás holky zdravím a obracím se na Vás s prosbou o zveřejnění zkusšeností příp. doporučení co se týče práce z domu. V létě končím s dvojkama MD, mimo ně mám ještě o 2 roky starší dítě a tak budu myslím prakticky nezaměstnatelná. Zkušenosti mám bohaté, vzdělání také slušné a jsem také jazykově vybavena - ale mám tři malé děti (věčně na hromadě, alergiky) a málo času. PC je mým koníčkem a tak bych se nějaké práci právě s jeho pomocí vůbec nebránila, hlavně ať je flexibilní časově. Pokud máte některá zaručený typ nebo víte o někom kdo pomoc shání, prosím napište! Když tak můj mail je dasa.adlerova@centrum.cz, nějak se mi nezdá ta funkčnost nových stránek. Děkuji moc a všem přeji pěkný večer! Dáša

práce doma

Teď jsem našla docela zajímavou stránku, tak se na to podívejte, kdo má zájem.
Nemám s tím ale žádnou zkušenost, vyhledala jsem ji googlem.
http://domaci-prace.z-inzerce.cz/

Taky někdy bývají zajímavé tipy na www.prace.cz v sekci brigády/přivýdělky

Taky prosím

Ahoj, díky. vyhnanov@seznam.cz

Dobrý den,mohu se taky přidat

Obrázek uživatele Jindra76

Dobrý den,mohu se taky přidat o poslání info. Moc děkuju. Jindra
zatopkovajindra@centrum.cz

mohu se přidat o poslání info

mohu se přidat o poslání info :-) Martina.Forrova@seznam.cz
děkuji MArtina

CASI, AISA

Ahoj, my se s manželem zaregistrovali na www.my-map.cz (AISA) a www.casi.cz. Nějaké peníze z toho jsou, ale na obživu to určitě nestačí. Je to třeba 200 Kč za měsíc(za oba). Docela dobře hodnocené jsou průzkumy trhu formou skupinového rozhovoru (třeba 600,-Kč za 2 hodiny), ale s tím zatím nemáme osobní zkušenost. Mrkněte na ty dva odkazy a uvidíte samy, jestli to má smysl. Jinak, www.casi.cz se mi zdá o hodně pružnější.
Přemýšlím, že bych výhledově mohla zkusit z domu dělat nějaké překlady, takže taky tip na přivýdělek pro ty jazykově zdatnější.
Hanka

Ahoj, mohu také poprosit o info??

simona.sl@seznam.cz

Děkuji Síma

chci jen podat info, že se

Obrázek uživatele Janact

chci jen podat info, že se teď přechází na registraci online,takže může trvat o něco déle, něž Vás bude někdo kontaktovat... Ale určitě bude :-)
Nemám už na všechny maily,tak to píšu sem.
J.

Můžu taky moc poprosit o info

Můžu taky moc poprosit o info na mail? michaela.sofkova@seznam.cz
Díky moc!!!!!
Michala

-

-

Můžu se s

prosíkem o bližší info také přidat? Moc prosím a díky.
Zdraví Jana janici.1@seznam.cz

tak jsem posíla snad všem

Obrázek uživatele Janact

tak jsem posíla snad všem

prosím také info

Prosila bych také info na email bumbovka@seznam.cz

Moc děkuji

Martina

Snad to nevadí, že se přidám

Snad to nevadí, že se přidám k žádostem o informace, já se zaregistrovala na vyplňování dotazníků na Casi.cz, tak snad nemluvíte o tomto, hned první měsíc jsem vyplňovala dotazníky dva, dostala jsem 80,- Kč, ale už dva měsíce žádné dotazníky nepřišly, prosím pěkně, jestli se jedná o jiné vyplňování poslala byste mi podrobnější informace a odkazy na V.Najbrtova@seznam.cz? Moc děkuji.

Jani, jde prosím tě o práci u

Jani, jde prosím tě o práci u AISy? Kolik dotazníků přijde zhruba za měsíc? a jaký je průměrný měsíční výdělek? Chodí platby spolehlivě?
Jsem na tom podobně jako vy: v lednu mi končí placená RD a doma mám prvňáčky dvojčata a dvouleté batole a to, co přinese manžel pokryje hypotéky a zbude směšná almužna.....
Díky. Dáša

Jani,

kdyby to bylo možné,mohla bych taky poprosit o informace na 3872Gabina@seznam.cz? Děkuji předem a přeji hezký den Gábina

Ahojky, mohu taky poprosit :-))

Obrázek uživatele tucnaci

Ahojky, mohu taky poprosit o informace na email jjanatuckova@seznam.cz. Děkuji a přeji pěkný den :-) Jana

prosby

Dobrý den Jani,

měla bych úplně stejnou prosbu jako všichni přede mnou. Prosila bych na email blankasindel@seznam.cz informace o práci. Rodina se třemi dětmi a přítel bez práce, to se fakt hodí každá koruna. Nikdy mě nenapadlo, že bych si mohla takhle přivydělat, protože veškerá nabídka práce domů, mě vždy připadala dost neseriózní.

Díky moc Blanka

:-)

Obrázek uživatele Janact

to je jasné, já jak vidím, že chtějí někde poplatky, tak od toho jdu taky pryč...

Díky za info, to vypadá

Obrázek uživatele be.st72

Díky za info, to vypadá sympaticky. S těmi poplatky jsem to jen testovala...

Ahoj, je třeba uvést tyto

Obrázek uživatele Janact

Ahoj,
je třeba uvést tyto údaje:
Jméno a příjmení, počet osob k přihlášení,adresa bydliště, telefonní číslo,a e-mail. tyto údaje se pošlou na firmu s žádostí o registraci,pak Ti přijde poštou smlouva s registrací + přihlašovací údaje do systému. Žádné vstupní poplatky se neplatí.

Chtěla jsem se zeptat, co

Obrázek uživatele be.st72

Chtěla jsem se zeptat, co všechno v případě zájmu o tento přívýdělek musím poslat za údaje? Emailovou adresu mě, případně manžela, kam by dotazníky chodily.. a co dál? Co všechno obnáší a provází uzavření smlouvy? Nějaké poplatky? Díky za info. Bětka

holky nemohu tady najít,kde

Obrázek uživatele Janact

holky nemohu tady najít,kde jsou na vás maily,tak písnu info sem (doufám,že to nikomu nebude vadit) a když budete mít zájem napiště mi na mail janysta.j@seznam.cz, pošlu podrobnější info

jedná se zhruba o toto:

Jedná se o dlouhodobou spolupráci s agenturou působící v oblasti výzkumu trhu.
Vyplňujete dotazníky,které Vám firma zasílá, vždy Vám bude zaslána informační sms, kde bude uvedeno, že pro Vás byl připraven dotazník k vyplnění a termín, do kdy jej musíte na PC vyplnit. Pro vyplňování dotazníku si lze zvolit libovolný čas, avšak musíte jej vyplnit do určitého termínu (cca na vyplnění máte 1-5dní).
Vyplnění jednotlivého dotazníku Vám zabere cca 15-20min.
Do vyplňování dotazníků je možné zapojit i jiné členy Vaší domácnosti, každý obdrží své přihlašovací údaje a každý inkasuje za řádně a smyslupně vyplněný dotazník svoji odměnu.
cena za řádné vyplnění dotazníku je cca od 50,- Kč do několika set, záleží na tom,jak je dotazník obsáhlý a náročný, jaká je to studie,atd... U každého dotazníku máte vždy uvedeno, kolik za něj obdržíte.
Vše je podloženo smlouvou, která vám bude zaslána po zaslání registračních údajů firmě.
J.

díky za info

děkuji, zkusím to určitě, každá 100,- dobrá, jen bych se zeptala jak je to časově náročné vydělat dejme tomu těch zmiňovaných 100,- kč.
díky Dáša

práce na PC

Dobrý den Jani, pokud by Vám to nevadilo a tedy pokud by to šlo, mohla by jste mi prosím poslat také nějaké info ohledně té Vaší práce? Moc Vám děkuji Renča

Ahoj Dášo,

omlouvám se, že se ti míchám do příspěvku se svojí žádostí, ale taky bych si ráda něčím doma přivydělala. Rodičák mi končí až za dva roky, ale peněz je nějak nedostatek. Budu taky ráda za jakékoliv info. Díky Zuza

psala jsem ti maila, ohledně

Obrázek uživatele Janact

psala jsem ti maila, ohledně práce, kterou dělám přes PC já,.