Skip to main content

Jak padnou Vašim dětem rukavice ZIZIPI ?

Obrázek uživatele renataa
Posted in

Ahoj, dle odkazu z fora jsem si objednala tolik vychvalované rukavice Zizipi. Nevím, zda máme špatnou velikost (č.3 - 2,5 roku, mělo by být ok), ale nepadnou nám. Připadají mi hodně široké, dlouhé. Jak sedí Vašim dětem? Děkuji

Re: JANI, A JAK SEDÍ VELIKOST HM?

Renatko,
řekla bych, že velikost sedí.
Já koupila pro naše 4,5 leté kluky vel. 110/116, která je rovněž označována jako 5 - 6 let. To by, myslím, sedělo. Nám jsou trošku větší, ale zase nám vydrží i na příští rok.
Jinak ještě minulou zimu jsme nosili 1 - 2 roky a taky je ještě oblékli. Teď by jim asi byla akorát velikost 98/104, ale už se mi nechce měnit.

Ale fakt jsou perfektní! :o)

JANI, A JAK SEDÍ VELIKOST HM?

Obrázek uživatele renataa

JANI, A JAK SEDÍ VELIKOST HM? ODPOVÍDÁJÍ RUKAVIČKY DANÉ VELIKOSTI? NEBO JSOU VĚTŠÍ, MENŠÍ? DĚKUJI

Re:

Ano, taky máme Zipizi vel.č.3 a jsou moc dlouhé i široké :-( Děkuji všem za tipy, zkusím ještě mrknout

Rukavičky H&M

Ahoj,

ve středu jsem v H&M Praha - Centrum Chodov koupila zmiňované vysoké rukavičky pro naše kluky ve vel. 110/116 v tyrkysové barvě za 249.- Kč.
Pro kluky prý existují ještě černé (ty jsem v reálu neviděla) a pro holčičky jsou růžové a fialové, obojí měli v obchodě. Nejsou tedy na zip, ale jsou vysoké až asi do půl předloktí. Podle mne se oblékají bez problémů, kluci (4 roky) si je už nasadí sami.
V zápěstí mají pásek na suchý zip na stažení a zbytek se pak přetáhne přes bundičku, takže dětem se nedostane k ručičce sníh ani když se válí ve sněhu. :o) Jsou nepromokavé, fakt dokonalé. Máme je už 3. rokem a nedáme na ně dopustit. Vřele je doporučuji!

tuplisku

Obrázek uživatele renataa

máte také velikost č. 3 koupenou? A nesedí? Já včera obrátila na ruby Zizipi a porovnala s rukavičkou, kterou oblečou. Délka prstíků sedí až po palec a pak je to strašně dlouhé k ohybu ručičky a šířka skoro na mou ruku, vážně nevím zda menší by zase byly dost dlohé prstíky. Jinak vypadají dobře.

V HM MĚLI SUPROVÉ RUKAVIČKY, ZDÁLY SE MI PARÁDNÍ, ALE NEZKOUŠELA JSEM NA DĚTECH A MĚLI JEN FIALOVÉ PRO HOLČIČKY. NA NETU JSEM JE ZKOUŠELA OBJEDNAT, ALE UŽ JSOU VŠUDE VYPRODANÉ.
TAKÉ JSEM ZKOUŠELA OBYČ. PALČÁKY ŠUSŤ. NEPROMOKAVÉ A TEDY TAKÉ NEMŮŽEME OBLÉCI...ASI ŠP. VELIKOST, I KDYŽ BY MĚLA SEDĚT..ZASE OD PRSTÍKŮ PO OHYB RUČIČKY BUĎ ÚŽKÉ NEBO I KRÁTKÉ..

Slyšela jsem od někoho, že

Slyšela jsem od někoho, že podobné na rozepínání na zip mají v HM. Já tam byla a nic nenašla, ale je možné, že byly zrovna vyprodané.

Re:

omluva - děti mají čerstvě 2 roky..po sobě nečtu :-)

Re:

Ahoj, děti mají 2,5 roku a můžu říct totéž...jen přemýšlím zda zkusit koupit ještě tu nejmenší velikost, anebo neměl byste někdo tip třeba na rukavice jiné značky, které by měly to praktické rozepínání na zip až k palečku?? Helena