Skip to main content

Tři děti v autě

Posted in

Zdravím všechny návštěvníky tohoto webu! Mám tříletá dvojčata a v době, kdy jsem byla těhotná a po jejich narození, jsem tady načerpala hodně cenných rad. Koukám, že je tu ještě pár vytrvalců, které si pamatuju z té doby - např. Tomáš :-). Teď se vracím znovu pro radu, neboť v únoru by nám měl přibýt ještě jeden rarášek a my si lámeme hlavu, jak se vejít do auta - máme Octavii. Děcka jezdí v Romer King - 9-18 kg, ale k nim dozadu už se nevejde ani vajíčko ani dospělák... Máte někdo nějakou vychytávku, jak poskládat dvě tříleté děti a novorozeně + dva rodiče do oktávky? Na větší auto se asi v dohledné době nezmůžeme... Díky, Míša s Emou a Matějem.

Re

My sme tolko vymýšľali a hľadali riešenie... až sme kupili 7 miestne auto. Kým boli dve vajíčka a jedna autosedačka sme sa vmestili, ale tri sedačky sme nenapratali...teraz máme Fiat Ulysse (2002)....

Ahoj Míšo, budu řešit něco

Obrázek uživatele KaterinaAd

Ahoj Míšo, budu řešit něco podobného - dvojčatům bude v době narození třetího prcka 21 měsíců....jezdíme hyundaiem i30 cw a Superbem - tam to asi vyřešit nějak půjde, v tom Hyundai jsme zkusili dát dětské sedačky na kraj a uprostřed (máme Maxi Cosi Priori) a na kraji vznikne místo, kde si dospělý sedne a vajíčko bude vepředu. Nevím, jak široké je u Oktávie zadní sedadlo, asi to bude podobné a vajíčko se tam taky nevleze, ale napadlo mě, jestli by už v únoru neměly váhy/míry na sedačku vyšší kategorie, ta je užší a pokud by nevzniklo místo pro vajíčko, tak minimálně pro dospěláka jo.

Ahoj Míšo, já ti bohužel

Ahoj Míšo,
já ti bohužel neporadím, jak se vejít do Octávky, ale řešíme podobný problém. My teda máme 3-letou holčičku a 5-ti měsíční dvojčátka. Holčička je v autosedačce Babypoint Zenith (9-25kg) a dvojky jsou v Maxi Cosi Cabrio a nacpou se dozadu taktak, ještě pro upřesnění, máme Renault Scenic r. výroby 2000. Už teď mám hrůzu z toho, jak se dozadu vejdou, až budou muset přejít do větších sedaček. A koupě většího auta u nás taky nehrozí :-/.
Ještě mě napadlo, že by u vás šlo dát jednoho tříleťáka dopředu, na sedadlo spolujezdce (já se teda této verzi bráním zuby nehty kvůli bezpečnosti).
S pozdravem Zuzana