Skip to main content

Stále nemocní...

Posted in

Ahoj,
tak naši raubíři nastoupili prvního září do školky a byli tam Lucka pětkrát a Dan sedmkrát. Lucka klasika rýma,z toho zánět středního ucha, Dan angína, asi náběh na zápal plic...Když byli mezi tím zdraví, tak zas do školky nesměli, protože Lucka byla akutně objednaná na vyndání nosní mandle,takže jsem jí musela udržet zdravou, tzn. Dan taky doma, aby něco nepřitáh.Po vyndání dva týdny rekonvalescenece, opět raději doma oba dva... Měli jít do školky konečně včera, jenže s Luckou jsem byla v pondělí na imunologii, objednala nás na čtvrtek na náběry, takže opět doporučení nechodit do školky, ať je na ty náběry zdravá. No samozřejmě rýmu má stejně. Ráda bych je do školky šoupla, ale...Oba mají trošku rýmu a kašel, tak se bojím, aby mě učitelka rovnou nevyrazila, když tam po téměř šesti týdnech děti přivedu a nebudou sto pro zdraví. Jenže čekat na to, až budou oba dva uplně v pořádku, no to se asi nedočkam. Už toho mam fakt dost, ještě že jsem nenanstoupila od prvního září hned do práce na plný úvazek, jak jsem měla v plánu. Myslim, že by ze mě byli všichni hodně nadšený :!: Omlouvám se za ten román, jen jsem se potřebovala vykecat :( Jak to máte vy, taky jste na tom někdo takhle bídně :?:
Přeju všem hlavně zdravé dětičky, zní to jako fráze, ale já si vážně teď nic jinýho snad nepřeju...
Mějte se,Denisa

Re:

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Deniso,
pokusím se Tě pozitivně naladit. Holky nastoupily na plný úvazek do školky v lednu 2010 a až do května byly střídavě týden ve školce, 14 dní doma, 14 ve školce, týden doma, týden ve školce, měsíc doma, atd.
Od září chodí "druhý" rok a doteď naprosto zdravé, žádná nudle, kašel, nic.
Chce to vydržet, děti se musí promořit. Někomu to promoření trvá déle (rok, dva...), jinému stačí pár měsíců. Je blbé období, blbé počasí, asi to nebude hned tak lepší, ale zlomí se to.
Tom

Pro Hanouška

Ahoj Hanko,
sleduju Tvoje příspěvky ohledně zdraví děti, protože moje děti jsou na tom podobně. Tedy jsou na tom lépe, protože u nic se střídaly jen kašle, prohodili si neštovice a kluk si 2x střihnul zápal plic. Poprvé v únoru při neštovicích a podruhé na začátku prázdnin, kdy jsem s ním byla v nemocnici. Dcera byla v srpnu na trhání nosní mandle. Teď jsou nemocní poprvé od nástupu do školky.
Kašlou a berou sirup na recept, který nepůsobí zrovna rychle. Zítra jdeme na kontrolu.
Děti mají podle vyšetření imunitu v pořádku a alergie nemají žádné.
Počítám, že budou ještě příští týden doma a pak už snad zas do školky.
Jediné, čím se utěšuji, je to, že jsou to jen blbé kašle a rýmy. Že by mohly mít i podstatně horší zdravotní problémy, než jen kašel a rýmu.
Děti chodí letos druhým rokem do školky. Kolem nás je kopa nemocných lidí, nejen dětí. Děti dostaly Broncho-Vaxom, syn ho bere druhý měsíc a dcera přešla na autovakcínu.
Jana

re:

Obrázek uživatele Hanoušek

Ahoj Deniso, jen Tě můžu uklidnit, že v tom opravdu sama nejsi!!!
Mé děti byli 3 roky zcela zdrávy - obyčejnou rýmu nepočítám :-) V červnu 2009 nastoupily do školky a začalo to.... Já bohužel do práce na celý úvazek nastoupila ale za celý rok nebyl měsíc, abych odpracovala celý... Babičky máme skoro nehlídací a stejně ještě plně pracující, takže jsme na to s manželem sami. Střídali jsme dovolenou, očr, musím říct, že jsem měla štěstí na paní ředitelku, která mi to tak nějak tolerovala - ovšem pak jsem musela práci dohánět... Neustálé rýmy, kašle, zánět průdušek, x-krát píchané uši, pneumokok a v květnu jsme do dovršili mononukleozou :-( teď v srpnu též vyndání mandlí a nyní opět obě děti píchlé uši.... Takže opravdu děs běs :-( No každý říká, že druhý rok ve školce je mnohem lepší - nezbývá jen doufat, že jo :-) snad jsme si to teď na začátku podzimu vybrali a třeba do vánoc vydržíme...... kéž by!!!!! Tak hodně zdraví!!Hanka