Skip to main content

Zimní fusaky

Posted in

Ahoj,
chtěla jsem se Vás zeptat, jaký máte fusaky na zimu? Koukám po nich na netu (já vim, na poslední chvíli), že bych je koupila z druhý ruky (nebo nový, ale za nějakou rozumnou cenu), ale zatím jsem neměla štěstí. Nejvíc se mi asi líbí Emitex, ale cena těch nových už tak moc ne...:-) Nemáte někdo fusak Kaiser fleese? Je teplý?
Díky za odpovědi!

Re:

Ahoj Miso,mi mame Emitex,asi ty same jak pise Nada.Koupila jsem je v akci,jeden za 700 a jsou uplne super.Ted mame kratsi verzi v korbickach.Jsou uzasne teple.Pouzivala jsem je i vlete,kdyz byly chladne dny,jen rozepnute.Ja bych doporucila tuto znacku.Lucka

Re:

Ahoj Míšo,

my jsme měli Emitex s nánožníkem - je to vlastně kratší a delší verze, a byla jsem maximálně spokojená. Mám je ještě doma, ale asi už je nepoužiju, děti mají sice teprve 2 roky, ale měří už teď skoro 1 metr a do kočárku ve fusaku se nám fakt nevejdou. Takže se chystám prodávat. Pokud máš zájem, tak se ozvi. Nové stály 1100,- Kč jeden, prodala bych je po 900,-. Kč. Jsou jako nové, maloši v nich byli jako miminka, prodlouženou vezri jsme použili asi 3x.
Naďa

Re:

ahojky, nevím, jestli už s radou nejdu pozdě, taky jsme letos kupovali fusaky, koupili jsme tyto http://aukro.cz/item1226622778_detsky_fusak_do_kocarku_i_autosedacky_cer.... Na aukru, za cenu kup teď 800,- Kč jeden fusak, celkem mě stáli dva 1600,- Kč a firma si neúčtovala ani poštovné, přišlo mi to za pár dní ppl, byla jsem moc spokojená, mají víc druhů barev, stačí na aukru zadat fusak a vyleze ti jich tam víc a krámek je Maximshop. fusaky jsou nádherné, ve zkrácené i dlouhé verzi, když je zkrácená verze, tak z toho zbytku je krásná taška na kočárek. Fakt pěkný, mohu doporučit, když bys to nemohla najít, nebo chtěla bližší informace, ozvi se na mail, poradím .

Pro Mifu.

Obrázek uživatele PetraKug

Re:

Díky moc!
Petro K. ano tento fusak jsem myslela. Díky za doporučení!
Michala

Re:

Obrázek uživatele PetraKug

Ahoj,já koupila od jedné maminky 2 za cenu 1600 Kč v perfektním stavu,nepoznala by jsi,že jsou používané a hodně dlouho jsem nic tak kvalitního neviděla.Ušetřila jsem tak 500 Kč,ale jsem za ně fakt ráda.Teda pokud myslíš tento :

http://www.slonecek.cz/index.php?show=product&id=708

Určitě bych ho doporučila!!!!!!!!

Re:

Obrázek uživatele veruna

Ahoj, já měla Emitex Combi 3v1 z druhý ruky a byla max. spokojená. Byly jako nový a za skoro poloviční cenu. Věra

Re:

Obrázek uživatele Lida_3974

Ahoj tak my měly fusaky od značky Womar beránek.Jeden stál 1100kč.My s nim byli moc spokojený.Je to fusak jako Emtex taky má delší a kratší verzi.Lída