Skip to main content

zima v golfkách

Posted in

Ahoj všem. Můj malý dotaz zní......je tu někdo kdo měl děti přes zimu v golfkách a nevadilo to? Velký kočár už nemáme, nějak nevydržel (kupovaly jsme ho starší), a tak asi 2 měsíce jezdíme v golfkách, což mi zatím vůbec nevadilo, spíš naopak, jsou pohyblivější a skladnější, ale co zima? Nebude to problém? Moc se mi do nového kočáru nechce, samozřejmě z finančních důvodů.Katy

Re:

Ahojky, nechci tě děsit, ale přesně kvůli tomu jsme kupovali na zimu starší sproťák a jsem za to ráda, protože zimu jsme odjezdli v něm a byla jsem spokojená. U nás se na uklízení sněhu moc nehraje, takže jsme měla občas problém i s tím sporťákem :-(
ale na druhou stranu se tam kluci vešli ve fusacích a kombinézách a dokonce v něm i spali :-) prostě jsem byla spokojená :-)

Re:

No, já to asi risknu a nechám jen ty golfky. Sníh asi budu řešit taky sáňkama. Ty fusaky se mi zdají být taky docela problém. Už teď mám pocit, že když jsou holky nabalené, tak se mi tam vlezou tak tak.

Re:

Obrázek uživatele Murečka

Ahojky, holkám bylo loni v zimě 16m a golfky jsem používala. Pokud bylo zmrzlý, tak se jezdilo pěkně, ale jak to povolilo a byl všude ten mokrej sníh, taková ta břečka, tak jsem se teda dost nadřela. Bydlíme na vesnici, takže ne všechny cesty bývají udržovaný, ale přesto se to dalo. HOdně jsem to ale střídala se sáňkama (byla tady spousta sněhu:-)).

Pro xdickie: Měla jsem v záloze taky croozer, ale nakonec jsme ho vytáhli až na jaře za kolo :-). Mám PP Aria Twin a měla jsem do nich ty obyčejný fusaky od emitexu a nánožník taky od emitexu, je dost velkej.

Re:

Ahojda, my mame stejny problem. Klukum je ted 15m a pouzivame vyhradne golfky. Ale mame jeste croozer, ktery bychom vzuzili, kdyz bude snih, protoze je mi jasny, ze s golfkama na snehu neprojedes. S monogolfkama to jo, to mam vyzkouseny u starsi dcery, dalo se i na snehu, ale pro dvojky, s nimi na zimu moc nepoitam. teda ne do sneuhu. ale jinak je holdam vyuzivat co nejvice, jen spis resim fusak? MAme nanozniky, ale z nich uz jeden vyrostl a myslim ze se dop nich s fusakem nevejde. jak to budes mit ty_

Re:

Obrázek uživatele LadaVac

Ahoj Katy,
no bude hodně záležet na zimě.Ve sněhu a brečce se obávám,že kočár neutáhneš.Golfky mají malá kolečka a ty se fakt hodí jen na dobrý terén,jinak je to jedna velká dřina. Ale možná by se to dalo zkombinovat se sáněmi.A ty v době sněhu kočár dobře nahradí. L.