Skip to main content

1. poradna pro dvojčata při MC Barrandov - 2002

V dubnu 2002 jsme slavnostně otevřeli 1. poradnu Klubu dvojčat a vícečat v prostorách Mateřského centra Barrandov (Werichova 981, Praha 5)
Pozvání na slavnostní otevření přijal i Jan Potměšil, držitel ceny Thálie za rok 1996, který přečetl povídku Radoslava Nenadála "Vezmeme si háčko" o závislosti jednovaječných dvojčat-žen ve středním věku.
Otevření se zúčastnila také jednovaječná trojčata s maminkou ze Štěchovic.

V rámci poradny nabízíme poradenství pro dvojčata, rodiče a prarodiče dvojčat, laktační poradenství pro maminky dvojčat, připravujeme kurzy pro budoucí maminky dvojčat či trojčat a kurzy terapie jizev (po císařském řezu). Objednat do poradny a do kurzu se můžete na tel. : 605/910324 (paní Cvejnová).

nike air max

You are not right. I am assured. Write to me in PM, we will talk.air max 90 Merry Christmas and Happy New Year, may all your wishes come true! It was and with me.
There are so many nice and top quality We all know that Christian Louboutin shoes are welcomed by many ladies and mo matter how expensive of the shoes it always has steady customers.nike air max
Im new to that blogosphere world of promotion, and have to compliment you in this particular post.nike air max 90 Love it! I try and come back to it every day so keep up the good articles!

Wow this was a great post... Im enjoying it... good resource Greetings. I like your article. This is a nice site and I wanted to post a note to let you know.north face jackets outlet Good job!
I adore your site, looks excellent and full of good info. Keep it up. Great information! Ive been looking for something like this for a while now. Thanks! I suggest it to discuss.north face outlet

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.